• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2023

11:46

OBRADOVIĆ PRED DUPLO KOLO U EVROLIGI! Evo ko PRESKAČE Makabi, a šta očekuje od OSVETNIKA!

Beta

Partizan

OBRADOVIĆ PRED DUPLO KOLO U EVROLIGI! Evo ko PRESKAČE Makabi, a šta očekuje od OSVETNIKA!

Podeli vest

Za manje od 48 sati košarkaši Partizana odigraće dve utakmice u Evroligi, pošto posle gostovanja u Tel Avivu dočekuju Baskoniju u 19. kolu

Zahvaljujući fenomenalnoj seriji od osam uzastopnih pobeda u oba takmičenja, Partizan kreće put Izraela.

- Počinje drugi deo Evrolige. Veoma nezgodno gostovanje ako se uzme u obzir kako Makabi igra kod kuće. Dosad su izgubili samo jednu utakmicu. Sve ono što je Makabi krasilo godinama, krasi ga i sada - igra u tranziciji, agresivna odbrana, šutevi za tri poena, skok u napadu, promene u odbrani... Sve to smo pričali i analizirali pred prvi duel sa njima, tako da velikih promena u tom smislu nema. Koncentracija mora da bude na maksimumu, ako želimo da odigramo dobru utakmicu - rekao je Željko Obradović.

Većih kadrovskih problema nema.

- Svi su dobro, izuzev Balše.

Uporedio je prvi duel sa "Ponosom Izraela", koji je pripao crno-belima rezultatom 96:88.

- Na nama je da se pripremimo i izađemo na parket sa idejom da se nadigravamo. Naši navijači su navikli na lepu atmosferu, sada će biti obrnuto za nas tamo. Biće interesantno da vidimo kako ćemo da reagujemo.

Foto: Starsportphoto

Balša Koprivica nije u konkurenciji za meč sa Makabijem

Utakmica sa Monakom imala je posebnu motivaciju za Danila Anđušića, koji je igrao protiv svog bivšeg kluba. U okršaju sa Makabijem ulogu "osvetnika" imaće Džejms Naneli i Matijas Lesor, koji su nastupali za Izraelce.

- Uvek je motivacija posebna kada igraš protiv svojih bivših ekipa. Verujem da će i Naneli i Lesor odigrati dobru utakmicu - istakao je Obradović.

Utakmica Makabi - Partizan igra se u sredu od 20.05 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31