• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

07:52

BAŽDARA PREUZIMA RAJOLINA AGENCIJA! Talentovani fudbaler Partizana imaće novog agenta!

Starsportphoto

Partizan

BAŽDARA PREUZIMA RAJOLINA AGENCIJA! Talentovani fudbaler Partizana imaće novog agenta!

Podeli vest

Imperiju pokojnog menadžera Mina Rajole nasledila je advokatica Rafaela Pimenta, koja će ubuduće brinuti i o karijeri mladog ofanzivca crno-belih Sameda Baždara (19).

Talentovanog fudbaler Partizana Sameda Baždara (19) ubuduće će zastupati jedna od najjačih svetskih agencija, koju je stvorio i razvio legendarni Mino Rajola, saznaje Informer!

U društvu asova

Najkontroverzniji i najuticajniji agent u svetu fudbala preminuo je u aprilu prošle godine, pa je vođenje njegovog carstva povereno najbližoj saradnici Rafaeli Pimenti. Reč je o brazilskoj advokatici koja se sa Rajolom upoznala još 2000. godine i vrlo brzo postala njegova desna ruka. Firma i zvanično nosi njeno ime, a u moru vrhunskih asova o čijoj karijeri brine nalaze se zvezde poput Erlinga Holanda, Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe, Đanluiđija Donarume, Marka Veratija, Marija Balotelija... Ukupno ima 63 klijenta, a njihova vrednost je oko 710 miliona evra.

Zanimljiv svima

Novopazarcu je dosad pomagao Igor Gluščević, a ozbiljno interesovanje pokazivao je i Fali Ramadani


Uskoro će se i mladi prvotimac crno-belih pridružiti tom odabranom društvu, a ujedno će postati i prvi igrač s ovih prostora koji sarađuje sa prestižnom agencijom.

- Dosad je Baždaru oko karijere, pored roditelja, pomagao crnogorski menadžer Igor Gluščević. Bilo je ozbiljnog interesovanja za saradnju i od strane Falija Ramadanija, ali će Samed ipak ubuduće poslovati sa Rajolinom agencijom - otkrio je izvor Informera.

Ofanzivni vezista je prvom timu Partizana priključen leta 2021. iz kadetskog tima. Ove sezone je od Gordana Petrića dobio najveću minutažu, pa je dosad odigrao 23 meča, dao četiri gola i upisao asistenciju. Samim tim je skrenuo pažnju inostranih klubova, najviše su se pominjali Fenerbahče, Bešiktaš i Fiorentina, dok su u Humskoj ove zime odbili zvaničnu ponudu Hofenhajma tešku tri miliona evra.

Foto: Starsportphoto

Jedna od najjačih svetskih agencija zastupa Sameda Baždara

Sanja Barselonu

Čelnici "parnog valjka" smatraju da na Baždarevoj prodaji mogu da zarade najmanje sedam miliona, iako je on na specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" procenjen na "samo" dva miliona.

Međutim, nema sumnje da će cena rođenog Novopazarca tek da raste, pogotovo nakon što ozvaniči saradnju sa Rajolinom imperijom.

Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo

Zlatan Ibrahimović

NAJPOZNATIJI IGRAČI
U RAJOLINOJ AGENCIJI


Erling Holand (Mančester siti)
Matijas de Liht (Bajern)
Marko Verati (PSŽ)
Đanluiđi Donaruma (PSŽ)
Pol Pogba (Juventus)
Zlatan Ibrahimović (Milan)
Denzel Damfris (Inter)
Rajan Gravenberh (Bajern)
Nusair Mazraui (Bajern)
Mario Baloteli (Sion)

- Naravno da mi prija kad čujem da me inostrani klubovi prate, to je znak da dobro radim. Da se ne lažemo, svima nama je želja da se jednog dana oprobamo u najjačim evropskim ligama. Ipak, sad ne žurim, imam još mnogo toga da pokažem u dresu Partizana. Ukoliko dođe neka zanimljiva ponuda, u dogovoru sa porodicom i ljudima iz kluba ću doneti odluku. Mislim da bi mi Serija A lepo legla, a moj san je da jednog dana obučem dres Barselone - rekao je Baždar nedavno za Informer.

Ilić: Uz "grobare" prolazimo Šerif

Fudbaleri Partizana imaće priliku da sutra veče na svom stadionu overe plasman u osminu finala Lige konferencija (18.45, RTS 1).

Srpski viceprvak u revanšu dočekuje Šerif, koji je u Moldaviji savladan sa 1:0.

- Siguran sam da ćemo uz podršku naših navijača uspeti da ostvarimo cilj. Dobio sam šansu u prvoj utakmici i drago mi je što sam opravdao poverenje. Nisam imao tremu, već ogromnu želju da pomognem ekipi, a tako će biti i ako se sutra nađem na terenu. Pohvale od saigrača i trenera samo su mi dodatni motiv da još više radim - poručio je mladi defanzivac Mihajlo Ilić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija