• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2023

22:08

MOŽDA SAM DOSADAN, ALI - NEMA PREDAJE, ŽIVOT IDE DALJE! Duljaj RAZOČARAN nakon novog poraza PARTIZANA!

Starsportphoto©

Partizan

MOŽDA SAM DOSADAN, ALI - NEMA PREDAJE, ŽIVOT IDE DALJE! Duljaj RAZOČARAN nakon novog poraza PARTIZANA!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine savladali su večeras Pafrtizan 2:1 (0:0) u derbiju 28. kola Superlige Srbije.

Novosađani su do trijumfa došli golovima dvojice bivših prvotimaca crno-belih, Filipa Malbašića u 53. i Nemanje Nikolića u 84. minutu. Jedini pogodak za crno-bele postigao je Danilo Pantić u 90. minutu iz slobodnog udarca.

Vojvodina je sada peta na tabeli sa 50 bodova, dok je Partizan treći sa 54 i dodatno sebi otežao put do drugog mesta i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Morali smo bolje, mogli smo, ali tek u drugom poluvremenu smo pokazali energiju. Primili smo golove koje ne bi smeli, vežbali smo ove situacije, da ne dozvoljavamo igraču da uđe u sredini. Danas je bilo sve kontra od onoga što smo uradili. Život ide dalje, radimo. Možda ću biti dosadan, ali - nema predaje - rekao je Igor Duljaj. 

Foto: Starsportphoto©

Tokom prenosa moglo se čuti da su navijači "držali slovo" igračima, a potom je počelo i skandiranje "Uprava napolje". 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija