• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2023

11:45

TEKTONSKE PROMENE U HUMSKOJ! Stiže TRIO koji diže PARTIZAN iz blata!

printscreen

Partizan

TEKTONSKE PROMENE U HUMSKOJ! Stiže TRIO koji diže PARTIZAN iz blata!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan je u katastrofalnom stanju, navijači su besni, fudbaleri ne liče na sebe, a posrtanju se ne vidi kraj već duži period. Ipak, na pomolu je revolucija koja bi mogla da se desi vrlo brzo.

Novi predsednik kluba, kako stoje stvari, biće najtrofejniji trener u istoriji crno-belih, nekadašnji sportski direktor Parnog valjka, pa selektor reprezentacije Ljubiša Tumbaković - saznaje Mozzart sport. 

Spreman je Tumbaković da se lati nezahvalnog posla i da proba da probudi posrnulog velikana! Očekuje se da se njegovim dolaskom ponovo u Humskoj pojave bivši igrači spremni da pomognu, a nema sumnje da je upravo njima najteže pala situacija u kojoj se nalazi poljuljani klub koji vole.

Foto: Starsportphoto

 

Ljubiša Tumbaković bi crno-bele trebalo da bodi zajedno sa Milijom Babovićem. Jedan od naših najuspešnijih biznismena, nekada je bio i dugogodišnji glavni finansijer Partizana, a vrlo je izvesno da sada postane potpredsednik. Dakle, jedan će biti zadužen za sportska, drugi za ekonomska pitanja, pa je moguće i da Babović ipak bude prvi čovek, a Tumba drugi.

Foto: Tanjug/AP

 

Novi trener bi trebao da bude nekadašnji šef struke, Marko Nikolić, koji je imao načelan dogovor sa Ostojom Mijailovićem, da ako ta grupacija iz Sportskog društva preuzme fudbalski klub, onda trofejni trener ponovo preuzme dirigentsku palicu. Nikolić bi dobio odrešene ruke da ceo sportski sektor postavi onako kako on misli da je najbolje, od prvog tima, preko omladinske škole pa nadalje.

Foto: ap photo

 

Drugi kandidat je legenda kluba, Saša Ilić, iako ima ponudu CSKA za produžetak ugovora pod mnogo boljim uslovima nego što ih ima sada.

Foto: Informer

 

Funkcija generalnog direktora, kako prenosi pomenuti izvor, namenjena je Marku Vjetroviću, nekadašnjem portparolu Partizana, a kasnije je bio čovek zadužen sa kontakt sa UEFA. Nedavno je imao ponudu da postane generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, ali se zahvalio, jer želi da se vrati u Humsku i pomogne crno-belima. 

novom rukovodstvu ne bi bilo ni Nenada Bjekovića ni Žarka Zečevića. Aktuelno rukovodstvo na čelu sa Milošem Vazurom i Miloradom Vučelićem zaokružilo je klupski Statut tako da niko sa strane ne može da sruši upravu kluba. Ni ideja da se smena dogodi kroz Sportsko društvo nije prošla, pa je za kompletnu promenu potrebno da prvo aktuelno rukovodstvo “skapira” da bi trebalo da se povuče. Ceo proces je i dalje na čekanju, ali bolji dani se naziru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

KAKO KAD JE SKUPŠTINA PONOVO PODRŽALA VUČELIĆA I VAZURU???

Sava

pre 1 godinu

Идемо Друга Лига тамо сте Супериорни у Свему!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15