• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

14:21

RASPRODATA "ARENA"! Pao sistem, pa planule karte! Navijači besni...

EPAIMAGES

Partizan

RASPRODATA "ARENA"! Pao sistem, pa planule karte! Navijači besni...

Podeli vest

Potvrđeno! Sve karte za treću utakmicu između Partizana i Reala, koja će biti odigrana (2. maj) u beogradskoj "Areni", su rasprodate.

Partizan u četvrtak (20.45) igra drugu utakmicu protiv Madriđana, a klub je danas pustio u prodaju karte za treći meč protiv Real Madrida, a već oko 14 časova saopštili su da su sve rasprodate!

Foto: EPAIMAGES

 

Navijači crno-belih su od ranih jutarnjih časova ispred "Arene" formirali redove kako bi došli do ulaznica, koje su planule.

Foto: EPAIMAGES

 

Prvo je zbog velikog broja zahteva pao sistem, pa nije prodata nijedna karta, niti putem interneta, niti na blagajnama. Potom je Partizana oko 14 časova potvrdio da su sve karte rasprodate.

 

 

 

 

 

Navijači su izuzetno ljuti. Na društvenim mrežama su "grobari" pokazali nezadovoljstvo i postavili pitanje kako je moguće da su karte rasprodate ako ni sajt ni sistem na mestu prodaje nisu radili.

 

 

 

 

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmicu u Beogradu kreću se od 5.500 dinara za nivo 400 bočno, 6.000 dinara za nivo 400 centar, 10.000 dinara za parter, pa sve i do ulaznica za koje je potrebno i po nekoliko stotina evra.

 

 

Treći meč serije Partizana i Real Madrida igraće se 2. maja od 20.30, a u zavisnosti od ishoda večerašnje utakmice u Madridu - to bi mogla da bude prva "meč lopta" za crno-bele. Partizan trenutno vodi 1:0 u seriji, a za prolazak na fajnal-for potrebne su im tri pobede.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija