• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

06:17

KATASTROFA, PARTIZAN OŠTEĆEN U MADRIDU Pogledajte, da li je Hezonja nagazio liniju? (VIDEO)

printscreen

Partizan

KATASTROFA, PARTIZAN OŠTEĆEN U MADRIDU Pogledajte, da li je Hezonja nagazio liniju? (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su u petoj utakmici TOP 8 faze Evrolige od Reala u Madridu sa 98:94 i ostali bez plasmana na Fajnal for.

Vodio je Partizan u seriji sa 2:0, pa su se Madriđani nakon mečeva u Beogradu vratili u život. Potom su crno-beli u odlučujućoj utakmici imali prednost od "+18", ali su opet ispustili vođstvo, pa su Španci preokrenuli meč i izborili Fajnal-for.

Ključni trenutak na utakmici dogodio se na 3:55 pre kraja. Mario Hezonja je pogodio trojku iz ugla, kojom je Real stekao pet poena prednosti (91:86). Mnogima je delovalo da je as Reala nagazio liniju kod tog šuta i teško je proceniti iz jedinog ugla iz kojeg se vidi šut. Sudije nisu smatrale da tu ima išta sporno, trojka je priznata.

Pogledajte, pa presudite! Da li je Hezonja nagazio liniju?

Partizan se 40 sekundi pre kraja približio na 97:94, a potom je Kevin Punter promašio trojku za izjednačenje. Loptu je uhvatio Mario Hezonja i realizirao jedno slobodno bacanje za 98:94. Do kraja meča je trojku za crno-bele promašio i Dante Egzum. Real je sačuvao stečenu prednost i otišao na Fajnal for.

Nakon pobede oglasio se i Mario Hezonja koji je kratkom objavom na "Tviteru" poručio:

"Karakter Real Madrida"!

 

Najefikasniji bio je kapiten Kevin Panter sa 28 poena, dok je Egzum ubacio 16. U protivničkoj ekipi najviše poena dali su Džanan Musa 20 i Serhio Rodrigez 19.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 11 meseci

ma kako da ne,sudije navijale za mali nebitni jsd klub i gurale ga svih 5 utakmica protiv Reala,sramota je da kukate na njih,a jos veca da uporedjujete ovo(pri tom lepo se vidi da nije hezonja nagazio liniju)sa onim kad je Mirotic nagazio(sto se vidi i iz aviona)...

Ratko

pre 11 meseci

gde si covicevac ,vi ste najveci smradovi koji posto je pa vi namestate celu ligu domacu ,al nista cudno od vas dripaca da dajete takvu izjvu . ne bio je na prstima kao balerina ,daj ne lupetaj ,a videcemo ko koliko vredi uskoro . klosari jedni

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija