• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2023

21:32

OVAKVE STVARI SU NEMOGUĆE! Obradović prokomentarisao šokantan poraz,  A ONDA OTKRIO  DA NE ZNA GDE SE SADA NALAZI JEDAN OD NJEGOVIH IGRAČA!

Starsportphoto

Partizan

OVAKVE STVARI SU NEMOGUĆE! Obradović prokomentarisao šokantan poraz, A ONDA OTKRIO DA NE ZNA GDE SE SADA NALAZI JEDAN OD NJEGOVIH IGRAČA!

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović dao je izjavu za mediji posle šokantnog poraza od Studentskog centra(84:83) u prvom meču četvrtfinala ABA lige.

Obradović je za početak čestitao Studentskom derbiju, te je istakao šta je glavni razlog za poraz.

- Da, 0:1 je za njih, čestitam SC Derbiju, u najavi sam rekao da uvek pripremaju dobru utakmicu protiv nas, bar ovo što smogirali. Ušli smo ležerno i zahvaljući tome smo izgubili, neverovatan je podatak da u zadnjih pet minuta je bilo 11:4 za njih, kad se lomila utakmica i sa iskustvom koje imamo, to je nemoguće. Primali smo sve, ali eto, dogodilo se. Vode 1:0, čeka nas tamo utakmica, na nama je da vratimo seriju u Beograd - rekao je Obradović.

Nije se tu zaustavio trofejni trener.

- Nema drugog objašnjenja osim ogromne želje, ja treba da odem i pitam da li oni individualno znaju neke igrače, to je suština. Da li smo mi pripremili utakmicu, da smo vodili računa, da smo dali podatke, da u situaciji kad nemaš bonus, da gledaš igrača koji šutira trojku ili da gledaš igrača koji ide na skok. Tako da, to je evidnetno... Napravićemo analizu, pa ćemo videti - dodao je  on.

Alen Smajlagić nije mogao da igra zbog povrede.

- Došao je pred utakmicu i rekao da ga boli koleno, jutros je na treningu rekao da ima bolove, ali da ga je popodne zabolelo i bilo je nemoguće da igra.

Nije želeo Obradović da istakne i nedostatak motivacije u ovom meču.

- Ja sam rekao kad smo imali najavu za utakmicu da sam prvi i jedini razgovor obavio sa igračima kad smo počeli da pripremamo ovu seriju, zamolio sam da se ne priča o Evroligi, naš primarni i jedini cilj je da se osvoji ABA liga i da nam treba motivacija veća nego protiv Reala, videli ste kako je izgledalo... Sigurno nije bilo na nivou na kom je potrebno da se igra plejof ABA lige - kaže Obradović.

Na kraju je pričao o Tristanu Vukčeviću.

- On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gde je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31