• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2023

17:35

ONI SU SRAMOTA PARTIZANA! Javio se i Vladimir Stojković i ISPROZIVAO UPRAVU! Ovom slikom podržao Markovića, Jojića i Obradovića! (FOTO)

Partizan

ONI SU SRAMOTA PARTIZANA! Javio se i Vladimir Stojković i ISPROZIVAO UPRAVU! Ovom slikom podržao Markovića, Jojića i Obradovića! (FOTO)

Podeli vest

Bivši golman Partizana Vladimir Stojković javio se i odreagovao na odluku kluba iz Humske da zabrani ulazak na sportski centar i stadion trojici nekadašnjih igrača.

FK Partizan zabranio je ulazak bivšim igračima Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću pristup sportskom centru Zemunelo, ali i stadionu u Humskoj.

Razlog je verovatno taj što trojica igrača nedavno nisu želeli da potpišu reprogam dugovanja, koji su inače potpisivali nekoliko puta, izlazeći klubu u susret zbog evropske licence, preneo je "Telegraf".

- Sramota uprave Partizana - napisao je Stojković na Instragramu, uz zajedničku fotografiju sa Markovićem.

 

Pomenuta tri igrača tužila su Partizan zbog neisplaćenih zarada, ali generalni direktor Partizana Miloš Vazura tvrdi da nije reč ni o kakvoj osveti već o principu koji važi za sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 11 meseci

ova up[rava se moze isterati samo ako se svi bivsi igraci udruze kao i navijaci i bukvalno ih na glavu isterate iz prostorija . drugacije taj olos nece izaci ......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija