• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2023

14:27 >> 14:34

BIVŠIM IGRAČIMA PARTIZANA ZABRANJENO DA UĐU NA TELEOPTIK! Evo šta VAZURA kaže o tome!

printscreen

Partizan

BIVŠIM IGRAČIMA PARTIZANA ZABRANJENO DA UĐU NA TELEOPTIK! Evo šta VAZURA kaže o tome!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura za Informer je poručio da trojici bivših fudbalera crno-belih Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću nije zabranjen ulaz na stadion u Humskoj. Obrazložio je i zašto ne mogu da koriste usluge Sportskog centra "Partizan-Teleoptik".

Informacija da su trojica bivših fudbalera crno-belih onemogućeni da uđu na stadion u Humskoj i u Teleoptik izazvala je buru u javnosti.

Pomenuta tri igrača tužila su Partizan zbog neisplaćenih zarada, ali Vazura tvrdi da nije reč ni o kakvoj osveti već o principu koji važi za sve.

- Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao - rekao je Vazura za Informer.

Foto: Starsportphoto

Miloš Vazura

On je dodao da postoje bivši fudbaleri koji se drugačije ponašaju i dobiju dozvolu kluba da uđu u sportski centar u Zemunu.

- Vladimir Stojković kad dođe, on pita da li može da trenira i dobije dozvolu. Isto je bio tako i Aleksandar Mitrović i Marko Jevtović. Dešavalo nam se da nam u Teleoptik ulaze razni menadžeri, da se tu pije kafa, da dolaze roditelji igrača ili dece koja igraju za Partizan. Sa tom praksom smo prekinuli, a bivši igrači neka piju pića u kafićima. Ne može niko u Teleoptik ko nije pod ugovorom - objasnio je Vazura.

Foto: FK Partizan/Sandić

Ivan Obradović u Teleoptiku

Generalni direktor crno-belih tvrdi i da su Obradoviću, Markoviću i Jojiću isplaćena sva dugovanja.

- Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda su odsekli svaki kontakt sa ljudima iz kluba - rekao je funkcioner Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija