• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2023

22:34

NEMAM POJMA I NE ZANIMA ME! Jedno pitanje razbesnelo Željka Obradovića!

Starsportphoto

Partizan

NEMAM POJMA I NE ZANIMA ME! Jedno pitanje razbesnelo Željka Obradovića!

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan izdanjem svog tima u pobedi protiv Studentskog centra.

Košarkaši Partizana plasirali u polufinale ABA lige pošto su u trećem odlučujućem meču pobedili Studentski centar 112:83.

- Želim da čestitam ekipi Studentskog centra na svemu ono što su prikazali protiv nas. Evidentno je da su igrali bolje prve dve utakmice, kao i mi treću. Golim okom je sve moglo da se vidi. Vratili smo se igranju na veliki broj poena kao ranije, danas sam pravio dosta izmena, Ledej je igrač sa najviše minuta. Želim da istaknem ovaj ambijent, rekao sam igračima da nigde neće imati ovakvu podršku, nadam se da će nastaviti ovako i protiv Olimpije - rekao je Obradović posle meča.

Crno-beli su uspeli da preokrenuo seriju protiv Studenata, koji su napravili brejk u prvom meču i na kraju su ubedljivim trijumfom u majstorici obezbedili polufinale, gde ih čeka Cedevita Olimpija.

Imajući u vidu da je sportski direktor crno-belih Zoran Savić bio suspendovan zbog ponašanja u Podgorici posle prethodnog meča, Obradović je upitan šta mili o odnosu ABA lige prema Partizanu, jer se još uvek ne zna ni kada počinje njegova polufinalna serija:

- Nikada se nisam bavio stvarima koje nisu moj deo posla, tako će biti i sada. Bez obzira na takmičenje, stvari se rešavaju na kraju, pred početak naredne sezone, a ne tokom samog nadmetanja. Želim da se priča o dešavanjima na parketu, a da sve ostalo bude nebitno. Okrećemo se Cedevita Olimpiji, a meč očekujem 28. maja.

Priliku da nastupi imao je mladi bek-šuter Savo Drezgić:

- On je talentovano dete koje je dobilo priliku da igra. Ali, nisam zadovoljan kako se igralo kada je on ušao. Ne treba mu gurati loptu, nego stvarati pozicije da dođe do prilike da poentira. Na osnovu prikazanog, posle ovog meča ali i završnice meča u Podgorici, jasno je da se polako, ali sigurno vraćamo na nivo na kojem smo bili tokom Evrolige i ABA lige, tokom serije protiv Reala, koja nas jeste uzdrmala, ali… - zastao je Obradović.

Odmah potom je nastavio:

- Ali, sada moramo da razmišljamo o Cedevita Olimpiji koja nam je uvek bila jako, jako neugodan rival.

On je istakao da je teško proceniti da li će Aleksa Avramović moći da igra do kraja sezone, a onda je upitan šta misli, da li će Partizan igrati završnicu šampionata Srbije:

- Nemam pojma i to me ne zanima. Fokusiran sam na duele sa Cedevita Olimpijom. Ja sam trener, nisam ja adresa za takva pitanja. Fokursirani smo na ABA ligu, kada se završi ABA liga, pričaćemo o šampionatu Srbije.

Podsetimo, crno-beli će u polufinalu regionalnog takmičenja imati za rivala tim koji im je zadao jedan od dva poraza u ligaškom delu ABA sezone, a potom je u Beogradu revanš bio "tesan", u vidu pobede od tri razlike.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12