• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2023

20:38

PARTIZAN PRODAO RIKARDA! Crno-beli ostali bez najboljeg strelca!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN PRODAO RIKARDA! Crno-beli ostali bez najboljeg strelca!

Podeli vest

Iskusni napadač Rikardo Gomeš (31) preseliće se u Katar, a klub iz Humske će na ime ovog transfera zaraditi 1.500.000 evra.

Spekulisalo se poslednjih dana da najbolji strelac Partizana ima primamljive ponude iz bogatih zemalja, a sada je i definitivno poznato gde će nastaviti karijeru. Centarfor sa Zelenortskih Ostrva po drugi put napušta crno-bele, a njegova nova destinacija biće domaćin poslednjeg Svetskog prvenstva - Katar, saznaje portal "Telegraf.rs".

Ime novog Rikardovog kluba držaće se u tajnosti do sutra, kad bi trebali da se završe još neki detalji i poslednje formalnosti oko dokumentacije. Ono što je sigurno, kako je Informer pre nekoliko dana i najavio, Gomeš se seli na Bliski istok, a crno-beli će na ime obeštećenja inkasirati 1.500.000 evra, iako je njegova trenutna tržišna vrednost oko 5.000.000.

Foto: Starsportphoto

 

Da se ovako nešto moglo i naslutiti videlo se po izjavama samog Afrikanca, ali i generalnog direktora "parnog valjka" Miloša Vazure tokom prvog okupljanja i početka priprema za novu sezonu.

- Rikardova želja je da ostane, ali nekada ne možemo novčano da se borimo i pariramo zemljama kao što su Katar ili Saudijska Arabija, koje daju milionske plate igračima - rekao je Vazura.

Iskusni golgeter je već igrao u arapskih zemljama, kada je branio boje Al Šarže iz Dubaija i Itihad Kalife. Tokom svog drugog mandata u Humskoj odigrao je 102 utakmice, dao 66 golova i upisao 15 asistencija. Oborio je i mnogobrojne rekorde, ali ostaje upisano da nije osvojio nijedan trofej.

Ono što je sigurno, posle odlaska jednog od najboljih igrača i prvog strelca tima očekuje se da će rukovodstvo Partizana što pre reagovati i dovesti kvalitetno pojačanje u napadu, koje bi moglo adekvatno da zameni Rikarda. Spekuliše se da bi to mogli da budu povratnici, pre svih, Uroš Đurđević ili Stevan Jovetić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija