• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2023

08:28

Oni čekaju Partizan ako prođe Sabah! Evo na koga mogu Čuka i TSC!

Starsportphoto

Partizan

Oni čekaju Partizan ako prođe Sabah! Evo na koga mogu Čuka i TSC!

Podeli vest

Revanš utakmicama odigranim u četvrtak stavljena je tačka na 2. kolo kvalifikacija za Ligu konferencije i definisan je spisak klubova koji će se naći u narednoj rundi takmičenja.

Azerbejdžanski Sabah će u 3. kolu kvlaifikacija odmeriti snage sa Partizanom. Prvi duel zakazan je za 10. avgust u Bakuu, a tri dana ranije učesnici ove faze takmičenja saznaće potencijalne rivale i na sledećem koraku.

Na žrebu koji će biti održan 7. avgusta od 14 časova Partizan će dobiti potencijalnog rivala u drugom evropskom izazovu, tačnije ukoliko savlada Sabah.

Najnepovoljniji protivnik za Partizan u slučaju prolaza je poljski Leh, koji prethodno mora da savlada Spartak Trnavu. Nepovoljan scenario po našeg predstavnika predstavljalo bi i iazov u vidu Osasune, ili Hapoel Ber Ševe, koja mora da bude bolja od Levskog.

 

 

Za Partizan bi bilo poželjno da izbegne i holandski Tvente koji se sastaje sa Rigom, doksu crno-beli izbegli tuski Bešiktaš, jer oba kluba igraju sa ekipama iz Azerbejdžana. Sabah i Nefči ne mogu da budu žrebom određeni za potencijalne protivnike čime je i Partizan izbegao jednog od najtežih rivala.

Za naš klub ne bi bilo loše da se sastane sa boljim iz susreta Celja i Nemana, ali i Sepsija i Aktobeda ili Tobola i Deri Sitija.

U ponedeljak će potencijalne rivale saznati i TSC i Čukarički. Tim iz Bačke Topole bi eliminacijom Brage došao na korak od Lige šampiona, a žreb koji se održava 7. avgusta u podne će odraditi da li će pobednik tog dvomeča ići na boljeg iz susreta PSV - Šturm, ili na boljeg iz duela Marselj - Panatinaikos.

 

 

Kada je reč o Čukaričkom, beogradski klub će tek u plej-ofu Lige Evrope imati međunarodnu premijeru ove sezone, a mogli bi da se sastanu sa Luganom ili boljim iz duela Olimpijakos – Genk, Slavija Prag – Dnjepar-1, Žalgiris – Haken, Karabag – Helsinki, Zrinjski – Brejdablik, Šerif – BATE Borisov, Astana – Ludogorec.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija