• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2023

17:52

Drugi poraz u nizu... Partizan pao u triler završnici u Atini!

abaliga.com

Partizan

Drugi poraz u nizu... Partizan pao u triler završnici u Atini!

Podeli vest

Efes nakon preokreta savladao crno-bele.

Drugi poraz u nizu nije razlog za brigu, ali evidentni padovi u igri Partiuana svakako jesu. Crno-beli su bili izuzetno raspoloženi u prvom poluvremenu, a onda dozvolili Efesu da preokrene rezultat i dođe do pobede u polufinalu memorijalnog turnira u Atini - 81:79. 

Sjajno su crno-beli otvorili utakmicu i već u prvoj deonici stekli dvocifrenu prednost. Partizan je bio posebno impresivan u odbrani budući da su primili tek 12 poena protiv potentno ofanzivne ekipe nalik na Efes. 

Ipak, nakon odmora između četvrtina turski velikan zaigrao je daleko oragnizovanije. U finišu prvog poluvremena Efes je uspeo i da poravna rezultat, ali Partizan je nakon dve deonice imao tri poena prednosti nakon trojke Džejmsa Nanelija. 

Dalo je to krila četi Željka Obradovića u trećoj deonici pošto su crno-beli stekli 13 poena prednosti. Usledio je novi pad u igri Partizana koji je Efes znao da iskoristi i ponovo se vrati u igru. 

Efes je u finišu meča došao i do preokreta, pošto su imali i čak sedam poena prednosti. Delovalo je da će Turci doći do pobede u OAKA Areni, ali je usledila serija Partizana i navijači su dobili triler završnici u kojoj je Efes bio bolji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija