• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2023

13:02

Menig se pokajao: Izvinjavam se svima!

Starsportphoto

Partizan

Menig se pokajao: Izvinjavam se svima!

Podeli vest

Fudbaler Partizana se oglasio posle nesuglasica koje je imao sa trenerom Igorom Duljajem.

Dobra partija crno-belih u petak veče i sigurna pobeda nad Spartakom (3:0) u 12. kolu Superlige potpuno je ostala u senci onoga što se dešavalo u završnici meča u Subotici, kada su se posvađali Kvinsi Menig (28) i šef stručnog štaba.

Krilni ofanzivac trebao je u 87. minutu da zameni Gajasa Zahida, ali je Duljaj tu odluku promenio u poslednji čas i povukao izmenu. To je očigledno razbesnelo Holanđanina, koji je impulsivno reagovao, krenuo besno na klupu i pritom nešto dobacio treneru.

Temperamentni stručnjak nije ostao imun na to, sevnule su varnice, bilo je napeto, ali su odmah uskočili Albert Nađ i ostali članovi tima i razdvojili dve zavađene strane. Konačno je nekadašnji član Ajaksa, Nanta, Cvolea i Tventea odlučio da javno progovori o onome što se desilo.

- Biću iskren, nisam bio srećan što nisam igrao u prethodnim mečevima. Nisam bio ni potpuno zadovoljan sobom kada sam dobijao šansu i sve je to prouzrokovalo nervozu, frustraciju i reakciju koja nije primerena, ali se dešava, ne samo u fudbalu. Ipak, nije bilo nikakve tuče kako je napisano naspram fotografija koje su se pojavile u javnosti. Ne znam čak ni da li smo uopšte imali fizički kontakt, to me je malo šokiralo. Razumem sve, takve scene obično nemaju priliku da vide u toku utakmice, iako su, ponavljam, deo svakodnevnice u svim sportovima - kaže Menig za portal "Telegraf".

Foto: Starsportphoto

Bilo je napeto u Subotici

On dodaje da se već na putu iz Subotice ka Beogradu pokajao i da je razgovarao sa igračima i Duljajem.

- Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Pričao sam sa trenerom iskreno, o svemu što se dogodilo u završnici meča protiv Spartaka, izgladili smo to na najbolji mogući način. Izvinio sam mu se, bio je fudbaler i ima razumevanja, kao i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu protiv Spartaka. Izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje, želeo sam da pomognem timu na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa upisana važna tri boda - naglašava Menig.

Momak koji je leta 2021. godine stigao u Humsku dosad je za crno-bele odigrao 99 utakmica, dao 22 gola i upisao 21 asistenciju. Međutim, još čeka da osvoji neki trofej.

Foto: Starsportphoto

Palo pomirenje: Duljaj i Menig

"Parni valjak" je sada prvi na tabeli i Kvinsi tvrdi da mu je to najveći motiv i podstrek pred nastavak sezone.

- Zahvalan sam na razumevanju treneru, saigračima, klubu, kao i navijačima koji nas neverovatno bodre svaki meč. Razumeli smo se i što je najbitnije, zaključili da samo zajedno možemo napred. Klub je iznad svega i svih, zato sam rekao da na mene mogu da računaju sto odsto i da je najvažnije da ekipa nastavi sa dobrim igrama i pobedama, da ostane na prvoj poziciji. Sve drugo je u ovom trenutku potpuno u drugom planu - zaključuje Menig.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija