• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

15:15

Partizan gostuje u Železniku! Anđušić: Bez prava na kiks

aba liga

Partizan

Partizan gostuje u Železniku! Anđušić: Bez prava na kiks

Podeli vest

Košarkaši crno-belih večeras igraju u gostima protiv FMP-a u 10. kolu ABA lige (21.00, B92, Arena premijum 3).

Samo 44 sata nakon završetka utakmice i pobede protiv Panatinaikosa u Evroligi, izabranici Željka Obradovića pred sobom imaju novi izazov. Posle tri iznenađujuća poraza u regionalnom takmičenju, aktuelni šampion praktično više nema prava na kiks.

Odlukom rukovodstva FMP-a, slobodne prodaje ulaznica neće biti, već će uživo meč moći da prate samo vlasnici godišnjih ulaznica kluba iz Železnika i sponzori ovog kluba.

Trener "parnog valjka" upozorava da ne sme da bude nikakvog opuštanja, jer je rival nezgodan.

- Ni jedna utakmica u ABA ligi nije laka, pa neće biti ni ova. Maksimalno poštovanje prema protivniku. Kaminski ima određene probleme, videćemo za ostale. Bitno je da se pripremimo i da probamo da odigramo dobru utakmicu. Sledeće nedelje, kao što se zna, imamo dupli program Evrolige, Monako pa Armani - rekao je Obradović.

Foto: aba liga

 

Iskusni bek Danilo Anđušić naglašava da crno-beli ne odustaju od borbe za prvo mesto na tabeli.

- Duga je sezona, jeste da imamo već tri poraza, ali treba da igramo svaki meč kao da nam je poslednji u prvenstvu. Da se trudimo da pobedimo sve do kraja i verujem da na taj način možemo da dođemo do tog prvog mesta o kojem svi pričaju. Malo je vremena za odmor, treba što pre da se oporavimo i spremimo za utakmicu. Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo puno prostora, ali moramo da budemo na nivou - jasan je Anđušić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija