• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2023

06:23

"Grobarima" puno srce! Evo kako izgleda nova tabela Evrolige!

Starsportphoto

Partizan

"Grobarima" puno srce! Evo kako izgleda nova tabela Evrolige!

Podeli vest

Navijačima Partizana puno je srce kada pogledaju tabelu Evrolige posle 15. kola takmičenja.

Crno-beli su slavili na gostovanju Valensiji sa 72:67 i trenutno su na četvrtom mestu evroligaške tabele. "Parni valjak" je u fantastičnom ritmu, nanizao je pet pobeda, protiv Panatinaikosa, Monaka, Olimpije, Žalgirisa i Valensije.

Puleni trenera Željka Obradovića su u strašnoj formi,  mogu da se pohvale najboljim nizom u čitavom takmičenju i to u pravo vreme. Čeka ih u u četvrtak (20.45) okršaj sa lider takmičenja Real Madridom. Obe ekipe su u velikoj formi, ali će za crno-bele taj meč biti pun emocija, uzimajući u obzir šta se sve dogodilo prošle sezone, kada je Partizan u četvrtfinalnoj seriji vodio sa 2;0, ali je nakon tuče u Madridu Real napravio preokret i plasirao se na fajnal-for. 

Crno-beli su na skoru 9-6 na četvrtoj poziciji, a na trećem mestu je Barselona sa 10-5. Ispred se nalaze još samo neverovatni Virtus iz Bolonje sa 11-4 i Real Madrid sa 14-1. 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Nije na odmet pomenuti da je sada kvota na plasman Partizana u Top 8 1,65. Do kraja kalendarske godine Partizan pored Reala čeka i težak meč protiv Virtusa iz Bolonje. Prvu utakmicu u novoj godini četa Željka Obradovića igra kod kuće protiv Asvela (2. januar), a onda sledi "večiti" derbi u kome je domaćin Crvena zvezda (4. januar).

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Željko je presrećan! Zaslužili smo pobedu
Partizan

Željko je presrećan! Zaslužili smo pobedu

Košarkaši Partizana pobedili su Valensiju u 15. kolu Evrolige u gostima rezutatom 72:67 i upisali petu pobedu u nizu u najjačem evropskom klupskom takmičenju, a trener crno-belih Željko Obradović bio je sa razlogom zadovoljan nakon trijumfa.

19.12.2023

23:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija