• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

23:46

Željko je presrećan! Zaslužili smo pobedu

AP/Photo

Partizan

Željko je presrećan! Zaslužili smo pobedu

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su Valensiju u 15. kolu Evrolige u gostima rezutatom 72:67 i upisali petu pobedu u nizu u najjačem evropskom klupskom takmičenju, a trener crno-belih Željko Obradović bio je sa razlogom zadovoljan nakon trijumfa.

Partizan je odigrao utakmicu koja nije ličila na druge ove sezone i upisao 9. pobedu u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Željko je nakon meča čestitao svakom igraču pojedinačno, a onda analizirao duel.

- Veoma teška utakmica, kakvu smo očekuvali. Znamo način na koji igra Valensija tokom čitave Evrolige. Pokušali smo da se adaptiramo. Igrali smo veoma dobro u defanzivi, imali smo dosta mogućnosti da trčimo kontranapade, ali u mnogo situacija nam je nedostajalo strasti. To nam je bio glavni problem. Veliki problem nam je predstavljao ofanzivni skok Valensije. Ali kako god, verujemo da smo zaslužili da pobedimo utakmicu. Čestitam svojim igračima - rekao je Željko nakon meča.

Košarkaše kluba iz Humske bodrili su i "grobari" u Valensiji, kao i na svakom gostovanju ove sezone. Povremeno su bili i glasniji od domaćih navijača, a Željko je za njih imao posebnu poruku.

- Još jednom želim da se zahvalim neverovatnim navijačima, koji nas prate svuda u Evropi, gde god da igramo - zaključio je popularni Žoc.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija