• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2023

16:40

Partizan sutra na Zadar i gospodina "tripl-dabl"

Starsportphoto©

Partizan

Partizan sutra na Zadar i gospodina "tripl-dabl"

Podeli vest

Aktuelni prvaci regiona sutra će (Arena 1 premijum 17.00) odmeriti snage sa Zadrom u dvorani "Krešimir Ćosić" u sklopu 13. kola ABA lige.

Crno-beli su već dva dana u hrvatskom gradu. "Parni valjak" je krenuo put Dalmacije odmah nakon duela sa Real Madridom u Evroligi.

Tamo će ih dočekati ekipa Zadra predvođena Lukom Božićem, glavnim kandidatom za MVP nagradu takmičenja. Trener gostiju, Željko Obradović ukazao je na izuzetnu fizičku spremu sutrašnjeg protivnika.

- Ovo je izuzetno važna utakmica za nas. Znamo da je Zadar tim koji igra veoma agresivnu košarku. Nastoje da konstantno trče i čitav tim im je pretnja u kontrama. Upravo to će biti primarna stvar na koju ćemo obratiti pažnju. Radujemo se fantastičnom ambijetnu i na nama je da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je trofejni trener.

Foto: Starsportphoto

Spremni da trče - košarkaši Partizana

Partizanu je dodeljena uloga apsolutnog favorita, ali Zadar je tradicionalno jako neugodno gostovanje za sve timove sa vrha tabele. Ukoliko crno-beli žele da ostanu u trci za prvo mesto i Crvenu zvezdu koja je na njemu, sutrašnji duel ima imperativ pobede.

Igrači će istrčati na parket "Krešimira Ćosića" nakon teškog poraza od Reala u Madridu, a krilni košarkaš Partizana, Alen Smailagić nada se dobrom raspoloženju njega i saigrača sutra.

Foto: Starsportphoto

Alen Smailagić

Izlazimo iz teškog poraza protiv Real Madrida, Imali smo vremena da se odmorimo, a sada ćemo da se pripremimo za sutrašnju utakmicu. Nadam se da ćemo na teren izaći što raspoloženiji i da ćemo uspeti da zabeležimo pobedu na kraju - rekao je bivši NBA košarkaš.

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija