• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

21:20

Obradović: Samo jedan šut više da smo pogodili...

Starsportphoto©

Partizan

Obradović: Samo jedan šut više da smo pogodili...

Podeli vest

Košarkaši Partizana izgubili su u neizvesnoj završnici od gostujućeg Virtusa iz Bolonje u 17. kolu Evrolige 77:75.

Činilo se da će poraz crno-belih biti mnogo ubedljiviji i da će utakmica biti okončana bez mnogo neizvesnosti.

Međutim, tako nije bilo i jedna je lopta odlučivala pobednika ove žestoke borbe. Trener domaćih, Željko Obradović, čestitao je današnjem rivalu, ali je istakao da bi ishod meča bio potpuno drugačiji da je jedan od mnogobrojnih otvorenih šuteva prošao kroz obruč Italijana.

Foto: Starsportphoto©

Nije bilo šutersko veče crno-belima

- Čestitam Virtusu na velikoj borbi do samog kraja. Bili su izvrstan rival protiv kojeg morate igrati maksimalno svih 40 minuta. Nije nas služio šut i život ide dalje. Samo jedan otvoreni šut da smo pogodili, pobedili bismo utakmicu - rekao je Obradović.

Insistirao je, trofejni trener, da problem nije bila energija, već slabo šutersko izdanje njegovih igrača, kojima je odao priznanje za prikazanu želju.

Nismo imali sreće, promašili smo mnogo otvorenih šuteva. Svakako, čestitam igračima na želji i nastavljamo dalje. Radili smo sve što treba da biste pobedili. Igrači su izborili otvorene pozicije, ali nisu imali sreće. "Poginuli" su u odbrani i zaista dali sve od sebe. Uradili smo veliku stvar time što smo se vratili u utakmicu kada su vodili, samo nismo imali sreće na kraju - objasnio je popularni Žoc.

Foto: Starsportphoto©

Ogromna borba pripala gostima

Za kraj se dotakao i stanja Kevina Pantera, koji je završio na parketu sa bolnom grimasom na licu, posle udarca Pajole. Sudije su pregledale snimak i odlučile da je to bio običan faul.

Kevin je dobio jak udarac. Teško je sada pričati šta se desilo, ali meni se činilo u tom trenutku da je nameran faul - rekao je Obradović, a potom se zahvalio navijačima i čestitao im praznike.

Još jednom želim da se zahvalim navijačima na atmosferi i na tome što su prepoznali akciju kluba. Svima njima i vama želim da poželm srećnu novu godinu - završio je obraćanje za medije trofejni trener.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija