• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2024

10:17

Partizanu stiglo veliko pojačanje! Ekvadorac zadužio crno-beli dres (FOTO GALERIJA)

FK Partizan

Partizan

Partizanu stiglo veliko pojačanje! Ekvadorac zadužio crno-beli dres (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Ekspedicija crno-belih na pripremama jača za novog fudbalera.

Zahuktao se fudbalski klub Partizan u zimskom prelaznom roku i napravio je pravi "bum" što se tiče pojačanja, a ekspediciji prvog tima na pripremama na Kipru od danas se priključio i mladi reprezentativac Ekvadora Denil Kastiljo (19)!

Ovaj defanzivni vezista stigao je na šestomesečnu pozajmicu iz ukrajinskog Šahtjora i očekuje se da bude dostojna zamena za Kristijana Belića, koji je prešao u AZ Alkmar za skoro 4.000.000 evra.

Kastiljo je, dakle, od danas na pripremama Partizana i počinje da trenira sa novim saigračima, a uskoro će se ekipi priključiti još jedan defanzivni vezni, Leonard Ovusu.

Partizan je u prelaznom roku već angažovao pomenute Kastilja i Ovusua u veznom redu, kao i štopera Nikolu Miličića, koji će predstavljati zamenu za novog igrača Bolonje Mihajla Ilića. Osim njih, stigao je i golman Miloš Krunić.

Peto, verovatno i poslednje pojačanje, biće korejski internacionalac Jung-Jun Goh (22), koji stiže iz Pohang Stilersa za 1.200.000 evra.

Crno-beli će na Kipru boraviti do početka februara, a prvi meč odigraće već danas protiv Mladosti iz Lučana (13.30).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija