• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2024

11:58

Belić predstavljen u AZ Alkmaru: Došao sam da napravim nešto veliko

Ed van de Pol / www.edvandepol.nl

Fudbal

Belić predstavljen u AZ Alkmaru: Došao sam da napravim nešto veliko

Podeli vest

Fudbaler Kristijan Belić predstavljen je uz AZ Alkmaru, sa kojim je potpisao ugovor na četiri i po godine.

Vezista koji je branio boje Partizana otišao je u transferu vrednom četiri miliona evra, od čega će pola pripasti crno-belima, a pola njegovom nekadašnjem klubu Čukaričkom, po ranije napravljenom dogovoru. 
Belić, koji je inače sticajem okolnosti rođen u Belgiji, vratio se u svoj komšiluk, u Holandiju. 

Foto: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl

 

- Veoma sam srećan što sam ovde. Kada sam video stadion, ostao sam bez reči. Odličan je. Kada je počela zimska pauza u Srbiji, počeo sam pregovore sa AZ Alkmarom. Ovo je odlična sredina ko sledeći korak u mojoj karijeri i nadam se da ću ovde napraviti nešto veliko. Navijači su takođe sjajni. Vratio sam se jako blizu svoje rodne zemlje - rekao je Belić.

 

 

 

 

Reči hvale za mladog vezistu imao je i sportski direktor AZ Alkmara Maks Hiberts

- Već neko vreme smo bili u potrazi za vezistom i Kristijan Belić odgovara profilu igrača koji nam je potreban. Iako ima samo 22 godine, već ima zavidno iskustvo, koje će nam biti od koristi. Reč je o igraču koji se lako kreće, mnogo trči, ima agresivnost u igri, dobro se snalazi sa loptom i ne beži od duela. Zadovoljni smo što je transfer realizovan - zaključio je Hiberts. 

Belić je u Partizanu proveo godinu i po, gde je sazreo kao igrač. Ove sezone bio je standardan u timu Igora Duljaja i odigrao je 23 utakmice u svim takmičenjima. On je svom bivšem klubu zahvalio na svemu lepom što je tamo doživeo.

 

 

- Došao sam na jako mlada vrata, a svi su me prihvatili fantastično. Uh, jako mi je teško da pričam. Svaki dan ovde mi je bio prelep. Svaki igrač mašta da ode preko, ali kad dođe taj trenutak, shvatiš koliko je teško i koliko bi želeo i da ostaneš. Pokušaću da gledam sa pozitivne strane, koliko god da imam lomove u glavi. Valjda tako mora. Sve će mi baš puno nedostajati. Nikad mi nije bilo teško da dođem na trening ili na utakmicu. Srećan sam što odlazim nakon pobed eu derbiju. Na lep način sam zatvorio vrata - zaključio je Belić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 3 meseca

BRAVO ,ZASLUZIO SI JER SI VELIKI BORAC I ZNALAC . SAMO NAPRED U POBEDE !!!!!!!!!!! ZELIM TI SVU SRECU OVOGA SVETA.....

mix

pre 3 meseca

Hvala na svemu carevicu nass!Bio si kratko ali si uradio mnogo, bio si predvodnik u bitkama, i bio si najbolji. Ne zaboravi na nas jer mi te volimo i ako pozelis i kad god je to, uvek si dobrodosao! Tvoje srce je partizansko a tvoja dusa je oplemenila nasu ljubav prema nasem Partizanu a i obratno! Ziv i zdrav nam bio, junacino nasa, hvala ti na hrabrosti i znanju i ljubavi koje si pokazao u crno-belom dresu!

Dan kada je Roma postala besmrtna: Srce "Večnog grada"
Fudbal

Dan kada je Roma postala besmrtna: Srce "Večnog grada"

U poslednjoj deceniji prošlog i na početku 21. veka, Apeninsko poluostrvo bilo je neosporni fudbalski epicentar Evrope i sveta. Takmičenja poput Premijer lige, Bundeslige i Primere imala su svojih draži, ali kada se govorilo isključivo o kvalitetu, on je bio koncentrisan u tada najjačoj ligi na planeti - Seriji A.

17.01.2024

11:00

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija