• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2024

23:28

Obradović zabrinuo "grobare": Pitam se šta dalje!? Dokle!?

Starsportphoto©

Partizan

Obradović zabrinuo "grobare": Pitam se šta dalje!? Dokle!?

Podeli vest

Sebi ću noćas postavljati pitanje kako, šta i dokle ovako, poručio je trener crno-belih!

Peti poraz u nizu za Partizan, situacija u crno-belom taboru nije sjajna, a mogla bi u narednim danima da bude još gora. Strateg beogradskog velikana - Željko Obradović, nakon neuspeha protiv Bajerna bio je vidno nezadovoljan i na konferenciji za medije pošteno zabrinuo sve navijače Partizana. 

Priznao je Željko Obradović da ga brine serija loših rezultata i šta još može da uradi kako bi Partizan zaigrao bolje. 

- Jasno je ako izgubimo pet utakmica zaredom da je kriza, sve utakmice su bile tu, sem Splita, na ostalima smo bili "u igri". Protiv Monaka primomo četiri najlakša poena, izgubiš. Dođe trenutak da se stvarno zapitam šta dalje, šta bih mogao ja da uradim... Posle Splita smo došli u salu, analizirali, pričali, ponavljali, mogu da ulazim u detalje, ali sve se to svodi na moj posao. Kako dalje, šta dalje, dokle!? To ću sebi noćas postavljati... Očigledno je da neke stvari nisu dobre i o tome ću ozbilno da razmišljam - rekao je Željko Obradović, a potom nastavio i dodatno zabrinuo navijače Partizana. 

- Ispred nas imamo utakmicu u Laktašima protiv Igokee, posle toga je Kup Radivoja Koraća. Ne mogu ništa da odgovorim... Ceo život jedna lopta odlučuje, ali je svaka lopta bitna. Mogao je da uđe šut Kevina Pantera, i da je Bruno nije dirao ne bi ušla. Izgubili smo šest utakmica na isti način, sve smo imali u svojim rukama i na kraju izgubili. Sve smo uradili, ali nije dovoljno... Ne znam šta je dovoljno - objasnio je iskusni trener Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

Jednog od novinara interesovalo je zašto Obradović od svojih košarkaša nije tražio faul u poslednjem napadu Bajerna. Do njega nije došlo, a trojku je pogodio Silvan Francisko i rešio pitanje pobednika. 

- Kako znate da nisam rekao da traže faul!? Tražio sam, vikao Panteru da pravi faul... Šta se radi na dva razlike, jedino ne smeš da dozvoliš šut za tri poena. Ne želim da svaljujem krivicu na igrače, neka ovaj poraz ide na moju dušu. Očigledno ni ovakvi navijači nisu bili dovoljni za neke. Kada je ekipa u ovakvom momentumu jedini krivac je trener - objasnio je Obradović. 

Smatra Željko Obradović da je bilo dobrih momenata u odbrani Partizanovih centara Bruna Kabokla i Frenka Kaminskog. 

- Nije baš da nisu ništa mogli da odbrane, nije bilo loše. U situaciji kada je na parketu bio Smailagić napravio je dva penala u bonusu. Zašto!? Ali, šta da radimo, kako je tako je. Bilo je dobrih momenata, bilo je i loših. 

Bajern u poslednjoj deonici nije ispunio bonus. 

- To može da se tumači na razne načine, mislim da smo bili dovoljno agresivni i da smo pronalazili rešenja za specifičnu odbranu koju igraju. U sadnjem napadu smo uključili najnižeg igrača, Edvards je ostao na Kaminskom, a nismo razmišljali da mu spustimo loptu... Razlika je najmanje 30cm, a to je suština ove igre. Nismo prepoznali, kada igrač ne prepozna trener je kriv. Takav je život - vidno je nezadovoljan Obradović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija