• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2024

11:45

E, to su pojačanja! Goh, Kastiljo i Kovačević u odabranom društvu Partizana! (FOTO/VIDEO)

FK Partizan

Partizan

E, to su pojačanja! Goh, Kastiljo i Kovačević u odabranom društvu Partizana! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Blistava partija debitanata u crno-belom dresu.

Fudbaleri Partizana su u subotu savladali IMT sa ubedljivih 5:2 (2:0) u utakmici 21. kola Superlige, a glavni utisak na utakmici, osim povrede Mateusa Saldanje, ostavili su debitanti, ujedno i strelci - Bojan Kovačević, Denil Kastiljo i Jung-Džun Goh!

Crno-beli su trijumfom u Humskoj sačuvali lidersku poziciju na tabeli, ostali su na plus jedan u odnosu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu, a na tome itekako mogu da zahvale momcima koji su juče zabeležili prve minute u dresu nekadašnjeg šampiona države.

Foto: Starsportphoto

 

 

Jeste Partizan zabeležio ubedljivu pobedu, na momente je to delovalo spektakularno, ali mora se priznati da je u Humskoj, uprkos goleadi, bilo i malo drame. Na kraju su je otklonili igrači koji su ove zime pojačali ekipu Igora Duljaja, a samim tim i izazvali su opšte oduševljenje među "grobarima".

Ne pamti se kada su tri debitanta dala po gol na jednoj utakmici Superlige, a teško je pronaći podatak kada se to desilo na vrhunskom nivou u Evropi. Pogoci Kovačevića, a naročito Kastilja i Goha, podsetili su "grobare" na neke ranije spektakularne debije bivših igrača Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

 

Pogodak Goha tako neodoljivo podseća na debitantski nastup Takume Asana 2019. godine, kada je turskoj Malatiji dao gol nakon munjevitog trka. Na vrlo sličan način "grobarima" se predstavio i Goh, korejski fudbaler koga već sad porede sa sjajnim Japancem.

"Grobari" dobro pamte debitantski nastup čuvenog Gabrijela Kleversona Kordove - Klea, koji je 2009. na dva meča protiv Rila dao čak četiri gola.

 

 

Takođe, fantastičan debi koji se prepričava imao je i legendarni Lamin Dijara, koji je u prvom meču protiv Zrinjskog u Mostaru dao čak tri gola.

 

 

Tu je i Sedrik Gogua, koji je u 150. derbiju protiv Zvezde pogodio za 1:0 (kraj 2:1 za Zvezdu), mada njegov mandat u Humskoj neće ostati upamćen po lepom zbog noćnog života i provoda.

 

 

Pamti se i maestralan debi Obiore Odite, koji je po dolasku dao dva gola u čuvenoj utakmici protiv Dnjepra u Beogradu (2:2), po velikom snegu.

 

 

Letos je i Mateus Saldanja na svom prvom zvaničnom meču za crno-bele protiv TSC-a bio strelac, a sada su Goh, Kastiljo i Kovačević samo potvrdili da je sportski sektor, na čelu sa trenerom Igorom Duljajem, ponovo pogodio sa dovođenjem pojačanja.

Foto: Starsportphoto

 

 

Naravno, ekvadorskom defanzivnom vezisti na pozajmici iz Šahtjora i novajliji iz Čukaričkog golovi nisu primarni cilj, ali su i u tom segmentu pokazali dobar osećaj.

Utiske nakon vrlo dobre prestave izneo je korejski ofanzivac, koji je za klupski sajt poručio da je  Beogradu prihvaćen na fantastičan način i da je presrećan zbog pogotka.

- Nismo znali kako će se utakmica odvijati, ali smo bili spremni. Presrećan sam što sam baš na debiju postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak. U Beogradu se osećam kao kod kuće. Mnogo toga ima da se vidi, ali nažalost još uvek nemam mnogo slobodnog vremena. Fascinira me to kako su svi ljubazni - između ostalog poručuje Goh.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija