• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: V.Ž.

26.02.2024

19:20

Definitivno! Evo kada se Severina vraća u Humsku! Preostala samo ova sitnica!

Starsportphoto

Partizan

Definitivno! Evo kada se Severina vraća u Humsku! Preostala samo ova sitnica!

Podeli vest

Ksander Severina se definitivno vraća u Partizan!

Kako je Informer već pisao, rukovodstvo kluba iz Humske platilo je sve što duguje i njemu i njegovom menadžeru, a sada je poznat i dan povratka među crvo-bele. 

Partizan je isplatio ofanzivcu sa ostrva Kurasao bonus u iznosu od 25.000 evra, a njegovom menadžeru proviziju u iznosu od 50.000 evra i fudbaler se u utorak vraća u Beograd. 

Ne zna se još samo precizan termin, jer se čeka potvrtda leta, prenosi Instagram stranica PBG News. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Podsetimo, Severina u četvrtak pokupio sve stvari i otputovao za Holandiju, a trener Igor Duljaj je na konferenciji za medije pred meč sa Radnikom u petak izjavio da će se fudbaler ipak vratiti, ali tom prilikom ukazao je na brojne probleme u klubu.

Sve se ipak, dobro završilo, ofanzivni fudbaler, sutra stiže u srpsku prestonicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija