• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

12.03.2024

16:34

Partizan dobija klub navijača u Hrvatskoj

FK Partizan

Partizan

Partizan dobija klub navijača u Hrvatskoj

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan dobiće klub navijača u Rijeci, a činiće ga pristalice iz cele Istre, navodi se na zvaničnom sajtu crno-belih.

S tim u vezi, u Beogradu je boravila delegacija iz Htvarske, a sastanak je prošao u prijateljskom tonu.

Foto: FK Partizan

 

"Baza pristalica Partizana uskoro će biti bogatija za još jedan zvaničan Klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće ga simpatizeri našeg kluba iz cele Istre. To je dogovor koji je postignut na sastanku koji je inicirao bivši fudbaler našeg kluba, Refik Kozić, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac i  Aldo Stipanov, koji će ujedno biti i osnivači Kluba navijača u Istri" navodi se u saopštenju. 

U budućnosti, biće organizovan po jedan autobus ili dva iz Rijeke, koji će voziti navijače na utakmice Partizana u Beograd. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija