• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

21.03.2024

23:30

Trener Reala: Kao kada se pokrijete ćebetom, a noge vam ostanu gole!

Starsportphoto

Partizan

Trener Reala: Kao kada se pokrijete ćebetom, a noge vam ostanu gole!

Podeli vest

Morali smo da odlučimo koga ćemo da branimo, danas smo rešili da centre ostavimo same, poručio je Ćus Mateo.

Izuzetno zanimljivo bilo je u "Beogradskoj areni" tokom ljute borbe između Partizana i Real Madrida, a ništa manje interesantno nije bilo ni na konferenciji za medije trenera Ćusa Matea. Strateg "blankosa" na simpatičan način objasnio je zbog čega su večeras daleko više prostora dobili centri crno-belih, dok je Kevin Panter bio potpuno zaustavljen. 

- To je kao kada se pokrijete ćebetom, pa želite da se pokrijete celi, ali vam ostanu stopala. Kada pokrijete stopala, onda vam je lice otkriveno. Morate da odlučite šta će te da zaštitite. Danas smo odlučili da to uradimo ovako. Preuzeli smo rizik da visoki igrači šutiraju za tri, a Kaminski i Kaboklo su pogađali za tri. Mogli su i oni da prelome tada. Ali, do kraja smo verovali svojoj odluci i na kraju smo mi uspeli da prelomimo. Nekada morate da menjate plan, ali danas je bilo dobro za nas - poručio je Ćus Mateo. 

Iskusnog Španca ponovo je oduševila atmosfera u "Beogradskoj areni". Navijači Partizana ispunili su tribine do poslednjeg mesta. 

- Navijači Parizana su uvek važni Partizanu. Oni ih guraju. Ovo je sjajna atmosfera. Vaša zemlja živi košaraku. Nije lako igrati protiv Partizana, koji ima odlične igrače, posebno ovde kod kuće. Partizan je i dalje kandidat za plej-of. Partizan je imao pritisak, jer žele da postignu cilj koji su postavili na početku sezone. Imali su veći pristisak od nas. Ne znam šta će se desiti u plej-ofu, ovo je težak trenutak u sezoni. Svi mogu da se takmiče - rekao je Mateo.

Foto: Starsportphoto©

 

Analizirao je Ćus Mateo potom i dešavanja sa utakmice, a potom dodao da će se Partizan do kraja regularnog dela boriti za mesto u doigravanju. 

- Bila je teška utakmica, jer smo znali da Partizan želi da ode u plej-of. Borili smo se do kraja. Bili smo dosledni, prelomili smo utakmicu zbog neverovatnog Marija. Ceo tim je uradio veliki posao, njihovi napori su bili timski. I to me čini ponosnim. Partizan ima veliku istoriju košarke, kao i Real. Prošle godine je bio poseban momenat. Uvek na umu imam da je prošlost prošlost. Želim Partizanu i navijačima da igraju na visokom nivou i da izbore plej-of. Mi volimo ovaj sport, mi se borimo za cilj i pobedu, ali  to je prošlost - podvukao je Ćus Mateo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija