• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.,V,

27.03.2024

23:05

Dino Rađa u Beogradu gleda duel Partizana i Olimpijakosa!

Printscreen You Tube

Partizan

Dino Rađa u Beogradu gleda duel Partizana i Olimpijakosa!

Podeli vest

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa gledaće u četvrtak u "Beogradskoj areni" duel Partizana i Olimpijakosa.

Nekadašnji NBA as odlučio je da poseti Beograd kako bi gledao obračun dva tima. 

Mnoge poznate ličnosti tokom aktuelne sezone posećuju "Beogradsku arenu" kako bi uživali u igri crno-beli i fantastičnoj atmosferi koju priređuju "grobari", a među njima je i Dino Rađa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

On je u karijeri bio dva puta šampion Evrolige sa Jugoplastike. Osvojio je brojne medalje, prvo kao član Jugoslavije, a zatim Hrvatske.

Četiri sezone je proveo u NBA ligi kao član Boston Seltiksa. Davne 1989 je izabran kao 40. pik na draftu.

Pored njega će u dvorani biti njegov dugodišnji saigrač iz Jugoplastike i reprezentacija Jugoslavije i Hrvatske, Toni Kukoč.

Ovaj meč je bitan je u sklopu 32. kola Evrolige, a susret je veoma bitan za oba tima. Olimpijakosu da obezbedi plej-of i a Partizanu da učvrsti poziciju za plej-in. Duel je na programu 20.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija