• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

21.03.2024

14:11

Važno saopštenje! Partizan se obratio navijačima!

Starsportphoto

Partizan

Važno saopštenje! Partizan se obratio navijačima!

Podeli vest

Košarkaši Partizana igraju 31. kolo Evrolige na domaćem terenu protiv Real Madrida od 20.30.

Mnogo je bitan iz više razloga ovaj meč pulenima Željka Obradovića i u njega ulaze s posebnom emocijom.

Potencijalni trijumf bi mnogo značio u plej-in borbi, ali ono što svi "grobari" očekuje je osveta "kraljevskom klubu" za prethodnu sezonu.

Podsetimo, crno-beli su tada vodili rezultatom 2:0 u četvrtfinalnoj seriji, ipak na kraju meča desio se opštio haos kada je Ljulj isprovocirao Kevina Panter.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Nakon toga, košarkaški teren se pretvorio u bojno polje, a najdeblji kraj je izvukao  je izvukao košarkaš Partizana Dante Ezgum, koga je Geršon Jabusele brutalnim hrvačkim zahvatom poslao na pod.

Uspeo je madridski tim da napravio preokret, da se plasira na fajnl-for,  a onda čak i da osvoji Evroligu.

Nije čudno što ovaj meč izaziva toliko interesovanja kod navijača, a Partizan je povodom toga izdao saopštenje.

"Tokom čitave evroligaške sezone, Štark arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima. Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a Klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi", piše u saopštenju.

Naglasili su još da sva dešavanje iz prošle sezone bi trebalo da ostanu u prošlosti, a da je glavni fokus na večerašnjem meču.

"Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija.  Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone", naglasili su iz crno-belog kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Partizan "duguje" osvetu Realu za tuču u Madridu! (VIDEO)
Partizan

Partizan "duguje" osvetu Realu za tuču u Madridu! (VIDEO)

Košarkašima Partizana mnogo zavisi od večerašnje utakmice sa Real Madridom (Sport klub 1 20.30) u 31. kolu Evrolige. Takođe, crno-beli će imati motiv više, zbog grozničave borbe u kojoj se nalaze za učešće u plej-inu elitnog takmičenja, dok je rival uveliko obezbedio svoje mesto u doigravanju.

21.03.2024

12:54

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15