• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

20.03.2024

10:01

Ljubav "grobara" i Monekea se rasplamsala! Nigerijac želi u Partizan!?

Starsportphoto

Partizan

Ljubav "grobara" i Monekea se rasplamsala! Nigerijac želi u Partizan!?

Podeli vest

Postoje neke stvari u prirodi ili u odnosima ljudi koje je vrlo teško ili čak nemoguće objasniti. Jedna od njih je povezanost navijača Partizana sa košarkaškem Baskonije Čimom Monekeom, a ta ljubav je, po svemu sudeći, počela da bukti prošle noći u punoj Areni.

"Grobari" su već neko vreme opčinjeni Nigerijcem, a i on je priznao da je oduševljen navijačima crno-belih i indirektno je nagovestio da bi voleo da zaigra u redovima najtrofejnijeg srpskog kluba. Moneke nije blistao sinoć u porazu Baskonije od Partizana (87:83), ali je posle meča dugo pozdravljao domaće navijače, fotografisao se na terenu sa svima koji su to poželeli, a onda je pred novinarima izgovorio rečenicu zbog koje ga "grobari" danas slave. 


- Atmosfera? Najbolja, najbolja! Protiv Crvene zvezde je bilo dobro, ali ovo je nešto potpuno drugačije. U svakom momentu meča navijači su bili glasni. Navijači Partizana su najbolji. Ja volim kad je ovakva atmosfera, bilo je sjajno - rekao je sjajni igrač Baskonije.

Foto: Starsportphoto

 

 

Simpatizeri "parnog valjka" nastavili su da mu šalju poruke putem društvenih mreža, na kojima je Moneke vrlo aktivan, da ga pozivaju da dođe u Partizan i da ga taguju u svojim objavama. Nigerijac, koji je odrastao i košarkaški stasao u Australiji, odabrao je da od mnogobrojnih objava podeli na svom profilu jednu posebnu. Baš onu na kojem jedan navijač uz fotografiju Moneke koji otpozdravlja "grobarima" piše: "Čima izgleda želi ovo", aludirajući da je Monekeova želja da postane član Partizana. 

 

Nekadašnji košarkaš Sakramento Kingsa i Monaka takođe se na svom Tviteru profilu zahvalio na toplom dočeku u Areni. 

 

 


Zanimljivo je da su se kasno sinoć u jednom beogradskom hotelu družili Moneke i još jedan miljenik "grobara" Matijas Lesor. Francuz je doputovao u naš glavni grad jer njegov Panatinaikos večeras igra protiv Crvene zvezde u 30. kolu Evrolige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija