• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

07.04.2024

23:13

Duljaj: U Partizanu nema spokoja! Ova družina nekad nervira, ali... (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Duljaj: U Partizanu nema spokoja! Ova družina nekad nervira, ali... (VIDEO)

Podeli vest

Trener crno-belih nakon pobede nad Novim Pazarom u 29. kolu Superlige (2:0) zadovoljan što ovog puta nije bilo stresa i neizvesnosti.

Fudbaleri Partizana su večeras na svom stadionu mnogo lakše i bez tenzije završili posao, nego u prošloj rundi, kada su tek u dubokoj nadoknadi vremena, golom Aranđela Stojkovića, uspeli da slome otpor Voždovca (3:2).

Zbog toga je i Igor Duljaj mirno analizirao sve što se dešavalo protiv ekipe čiju igru nose bivši asovi crno-belih, Adem Ljajić, Marko Šćepović i Sejduba Suma.

- Bilo je sada manje stresa, odlično smo ušli u utakmicu, odmah na početku stvorili nekoliko izglednih prilika. Ono što je bilo važno jeste da uz korektnu igru osvojimo bodove. Novi Pazar ima veliki broj bivših igrača Partizana i oni su ti koji su mogli da nam naprave mnogo problema. Ipak, ono što smo planirali to smo i ostvarili. Tri boda, bez povrede i primljenog gola, napravili smo i par izmena da budemo svežiji i za ono što nas očekuje već u sredu. Sada je bitno da se neki igrači malo odmore i da se spremimo za utakmicu u Kupu - rekao je Duljaj, a potom se još jednom osvrnuo da prethodni duel sa Voždovcem, sa kojim će igrati ponovo za tri dana:

- Izgleda da nam je bio potreban jedan takav gol kao što je bio onaj Stojkovićev. Da pokažemo da smo tu, da imamo karakter i da ova družina crno-bela, iako nekad nervira i mene i navijače, uvek daje maksimum i ljudi to prepoznaju.

Mladi stručnjak pohvalio je i strelce Ksandera Severinu i Denila Kastilja. Holanđanin, iako je dao gol, nije baš blistao, previše je petljao s loptom, grešio, a imao je jedan i neverovatan promašaj

- Kada smo gledali Kastilja, znali smo o kakvom se kvalitetu i igraču radi. On napreduje iz dana u dan, u tome mu pomaže rad u Partizanu i naravno njegovi saigrači, koji su ga sjajno prihvatili. Raduje pogodak i Severine, koji je nervirao publiku u poslednje vreme. Važno je da verujete u igrače, da mu date podršku i da on to oseća - objasnio je Duljaj.

On je dodao i da su odlične partije pružili Gajas Zahid i Frenk Kanute, kojem je ovo bio prvi nastup ovog proleća.

- Zahid je odradio odličan posao, ali i Goh, koji je nenormalno trčao i otvarao puno prostora za ostale igrače, pogotovo za one koji su prihvatali loptu između linija. Kanute se vratio, a s obzirom na to da je imao pauzu. Bio je solidan, nije gubio lopte kao u prethodnom periodu. Pohvale i njemu, kao i celom timu, a još jednom i zahvalnost navijačima na velikoj podršci - naglasio je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Igor Duljaj slavi sa igračima

Šef stručnog štaba crno-belih na kraju je poručio da to što su na tabeli "pobegli" trećeplasiranom TSC-u na deset bodova ništa ne menja, jer mira u Humskoj nikad nema.

- Dres Partizana je izuzetno težak, kod nas nema ništa spokojno, ništa lako. Već sad razmišljamo o prvoj sledećoj utakmici. Mnogo puta sam naglasio da želimo evropsku kartu, ali ništa nije gotovo dok ne bude definitivno gotovo. Imamo jedan broj igrača koji ima ne tako veliki broj godina i svoju vrednost, a ovaj tim ima šta sutra da ponudi na tržištu - zaključio je Duljaj.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija