• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

17.04.2024

09:10

Preokret u Humskoj! Vazura tvrdi: Nađ vodi Partizan protiv Zvezde!

Starsportphoto

Partizan

Preokret u Humskoj! Vazura tvrdi: Nađ vodi Partizan protiv Zvezde!

Podeli vest

Fudbalere Partizana na 173. večitom derbiju naredne subote sa klupe će predvoditi Albert Nađ, tvrdi generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura!

Funkcioner crno-belih u izjavi za "Sportski žurnal" poručuje da je aktuelni pomoćnik Igora Duljaja u stručnom štabu ipak prihvatio da bude na klupi naredne subote, iako je u prvi mah odbacio tu mogućnost.

Informer je već pisao da su Nađ i Duljaj duže vreme u sukobu, kao i da među njima vladaju velike nesuglasice koje su na površinu isplivale proteklog vikenda. Kako se moglo čuti, Nađ je tražio od Duljaja da on bira tim i da ekipu vodi bez telefonske komunikacije, a osim toga, Duljaja je optužio i da je suviše olako dobio četvrti žuti karton i da zbog toga neće voditi ekipu u derbiju sa Crvenom zvezdom.

Foto: ATA Images

Igor Duljaj i Albert Nađ

 

U prvi mah, Albert je odbio da vodi crno-bele i demonstrativno je napustio sportski centar Teleoptik. Ipak, prema Vazurinim rečima, sada su se strasti smirile i nekadašnji defanzivni vezista pristao je da odmeni Igora Duljaja.

- Nađ vodi derbi. Dobro ste me čuli, Nađ, legenda Partizana - potvrdio je Vazura za "Sportski žurnal".

Foto: ATA Images

Miloš Vazura

 

Potom je obrazložio da je obavio razgovore sa obojicom. Ne krije, ipak, da je bilo određenih problema.

- Razgovarao sam sa Nađom. Zaposlen je u Partizanu i shodno ulozi prvog pomoćnika, zadatak mu je da u odsustvu Duljaja bude trener u derbiju. Prihvatio je. Duljaj se sa tim složio, otpočetka je bio za tu opciju - dodaje Vazura.

Dakle, zasad je Nađ trener Partizana na meču protiv Zvezde, pošto je Igor Duljaj suspendovan, ako ne dođe do još nekakvog preokreta. Podsetimo, juče se pojavila informacija da zbog sukoba sa Duljajem Albert ne želi da predvodi ekipu, a jedna od opcija bio je Bojan Zavišić.

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija