• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

22.04.2024

15:16

Duljaj za Informer: Još ne znam hoćemo li igrati u sredu! Uvek uz moje igrače!

FK Partizan

Partizan

Duljaj za Informer: Još ne znam hoćemo li igrati u sredu! Uvek uz moje igrače!

Podeli vest

Biću uvek uz moje igrače, ma šta odlučili, a u ovom trenutku ne znam hoćemo li igrati Kup u sredu, poručuje za Informer trener fudbalera Partizana Igor Duljaj.

Ekipa iz Humske trebalo bi u sredu od 19.00 časova (Arena 1 premijum) da gostuje Crvenoj zvezdi na "Marakani" u meču polufinala Kupa Srbije. Međutim, Partizan je revoltiran suđenjem u poslednjem odigranom večitom derbiju i kao što je Informer prvi pisao, igrači su stava da ne žele da igraju.

Foto: Starsportphoto

 

U izjavi za Informer, Duljaj ističe da se u ovom trenutku ništa ne zna i da će do sutra definitivno znati hoće li igrati. 

- Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više - kaže Duljaj za Informer. 

On ističe da nema nameru da utiče na stav svojih igrača, jer su to odrasli muškarci koji misle svojom glavom i krvare za Partizan. 

Foto: Starsportphoto

 


- Uvek ću stati iza svojih igrača! Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Neću pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca - jasan je strateg crno-belih. 

Iskusni stručnjak nije želeo da otkrije da li bi više voleo da meč protiv Crvene zvezde bude odigran ili ne. 

- Moj stav je da... Treba biti pošten u svemu što radite - ostao je nedorečen Duljaj. 

Karte za utakmicu su puštene u prodaju, ali to ne mora da znači da će utakmica biti odigrana. Trener Partizana tvrdi da ne zna kakav je stav rukovodstva kluba po pitanju odigravanja utakmice. 

- Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko znam u Kupu to sve određuje Fudbaslki savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije neće biti. To je za sada jedino sigurno - zaključio je Duljaj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija