• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2023

15:35

Emotivna poruka Snežane Borjan: Danas smo se isplakali, izgrlili...

printscreen

Showtime

Emotivna poruka Snežane Borjan: Danas smo se isplakali, izgrlili...

Podeli vest

Atraktivna Snežana Borjan na emotivan način poželela je sreću svom suprugu Milanu u novom klubu, Slovanu iz Bratislave.

Golman Milan Borjan i zvanično se pridružio Slovanu iz Bratislave, pošto je juče potpisao ugovor o jednogodišnjoj pozajmici iz Crvene zvezde. U novom klubu zadužio je broj 82, baš onaj koji je šest sezona nosio na "Marakani". Pre samo dva meseca nije delovalo da će on otići bilo gde, jer je bio kapiten srpskog šampiona, a ima i ugovor još tri godine.

Foto: ATAIMAGES

 

Međutim, novi trener Barak Bahar jasno mu je poručio da ne računa na njega i da neće biti prvi golman. Čovek Borjanovog iskustva nije imao nameru da sedi na klupi i odmah je našao novi klub. Onog trenutka kad je ozvaničio saradnju sa Slovanom, počele su da mu stižu čestitke sa svih strana. Najteži trenutak bio je odvajanje od supruge Snežane i sina Filipa.

Ona je podelila snimak kojim je dočarala koliko puta se zapravo rastajala od muža dok je on imao obaveze sa reprezentacijom ili klubom i čekala ga. Prema njenim rečima, samo oni znaju koliko to ume da bude teško.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

"I jedna strana medalje su sve Milanove pobede kojima se radujemo svaki put kao da je prva. Filip je sa tatom za šest godina osvojio šest titula, tri duple krune, podigao devet pehara… Znate li šta je za njega najveća medalja? Tatin zagrljaj" opisala je Snežana. 

On je zatim dodala da postoji i druga strana medalje rezervisana samo za porodicu.

"Drugu stranu medalje vidimo samo mi. To je usamljenost, nedostajanje i čekanje da opet svi budemo na okupu. Neko će reći: “Šta ih briga imaju novca da uživaju”, a ja bih najiskrenije rekla: “Šta ih briga imaju jedno drugo svakodnevno, uživaju”. Uvek svet izgleda udobniji u tudjim cipelama. Danas smo se rastali, isplakali, izgrlili. Milan ide da radi ono što najbolje zna- da bude pobednik, da donese sreću novom timu, jer on nije samo talentovani golman, on je amajlija. Filip i ja već brojimo dane do njegovog povratka" zaključila je Snežana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15