• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

09:56

Srpkinja luda za Vildozom! Činiš me najsrećnijom devojkom na svetu! (VIDEO)

printscreen instagram

Showtime

Srpkinja luda za Vildozom! Činiš me najsrećnijom devojkom na svetu! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza (28) uživa u vezi sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić, koja ne krije koliko je zaljubljena u Argentinca i svaki slobodan trenutak provodi kod njega u Atini.

Srpska odbojkašica Milica Tasić proslavila je 24. rođendan u prestonici Grčke, uz Luku Vildozu sa kojim je nekoliko meseci u srećnoj vezi.

Uspešni sportski par uživa svom odnosu, a sudeći po slikama i snimcima koje Milica često objavljuje, ljubav cveta.

Lepa Srpkinja je odlučila da dan rođenja poroslavi sa svojom jačom polovinom, a komentarom je svima dala do znanja kako se oseća pored nekadačnjeg igrača Crvene zvezde.

 

 

 "Najbolji rođendan ikada. Hvala ti što si me učinio najsrećnijom devojkom na svetu", piše u njenoj poruci.

Lepa plavuša je zavela košarkaškog asa dok je on bio igrač crveno-belih, a očigledno im polazi za rukom da održavaju vezu na daljinu. Tasićeva igra u Turskoj, za ekipu Merinos, a kad god ima mogućnost ode do dragog u Grčku.

Vildoza je bio u ozbiljnoj vezi pre odnosa sa Milicom, ali ga je tadašnja devojka ostavila nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kome se vidi da se provodi u noćnom klubu u društvu više devojaka.

To ga je pogodilo, patio je, nije pružao igre za Zvezdu koje su očekivali navijači, a onda se u Beogradu ponovo zaljubio i rešio da krene u vezu sa mladom Srpkinjom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija