• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

20.03.2024

16:16

Vildoza pamti Zvezdu i Beograd! Učim srpski zbog devojke Milice!

Instagram printscreen

Crvena zvezda

Vildoza pamti Zvezdu i Beograd! Učim srpski zbog devojke Milice!

Podeli vest

Košarkaš Panatinaikosa neće večeras igrati u Areni protiv crveno-belih u 30. kolu Evrolige (20.00, Sport klub 1), ali je imao šta da poruči "delijama".

Bez obzira što je Luka Vildoza (28) na Malom Kalemegdanu proveo samo prošlu sezonu, bio je i ostao jedan od miljenika navijača, zajedno sa zemljakom Fakundom Kampacom.

U međuvremenu, iskusni plejmejker je u Srbiji pronašao sreću i na privatnom planu, pošto je otpočeo ljubavnu vezu sa našom odbojkašicom Milicom Tasić (24), koja trenutno nastupa za turski Merinos.

Zbog povrede kolena, Argentinac neće moći da se suprostavi izabranicima Janisa Sferopulosa, ali je za zvanični sajt Crvene zvezde pričao o predstojećoj utakmici, ali i ličnim planovima.

- Biće mi čudno da gledam meč, posebno zato što nisam došao u Beograd. Želeo sam da budem tu i da opet vidim navijače koji su me maksimalno podržavali protekle sezone, što je zaista bilo neverovatno. Naravno, sad podržavam svoj klub, ali ljubav koju osećam prema Zvezdi je uvek prisutna - rekao je Vildoza.

Foto: Starsportphoto

Luka Vildoza u dresu Crvene zvezde

On je otkrio da je, upravo zbog svoje izabranice, počeo da uči i srpski jezik.

- Da, učim srpski, sve zapisujem. Znam da ima puno pravila kako se određene reči izgovaraju, ali moram priznati da je zaista težak jezik. U jednom momentu sam prestao, pa sam se prilično nervirao, ali sada sam se vratio i uz pomoć devojke mi ide lakše. Nadam se da ću naučiti do sledeće sezone i da ću, kad opet dođem u Beograd, moći navijačima da pošaljem poruku na srpskom. Kao što sam već rekao, srpska prestonica i Zvezda imaju posebno mesto u mom srcu i nadam se da ću opet moći da osetim sve to, grad, atmosferu, strast... - poručio je Vildoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

Nekadašnji član Baskonije i Milvokija osvrnuo se na prošlu sezonu i sve ono što je doživeo igrajući za srpski klub.

- Mnogo stvari mi prođe kroz glavu. Ono prvo je činjenica da mi je Zvezda pružila priliku da igram posle veoma teškog perioda u NBA ligi. U Milvokiju sam se ozbiljno povredio, a onda su mi crveno-beli omogućili da se vratim Evroligu i pokažem kakav igrač mogu da budem kada sam potpuno zdrav. Od prvog dana u Beogradu sam osećao ljubav i prihvaćenost, kao da sam kod kuće. I sada se desi da mi neki navijač pošalje poruku, to je divno. I moja devojka voli Zvezdu, tako da zajedno pratimo svaku utakmicu. Što se tiče "delija", oni su stalno bili uz nas, u dobru i zlu, uvek pružali podršku. Navijači su fenomenalni, nikad ih neću zaboraviti - naglasio je Vildoza.

Foto: EPA Images

Vildoza je trenutno na bolovanju

Za kraj, sjajni šuter je otkrio i kada očekuje da se vrati na parket. On ove sezone u dresu "zelenih" ima prosek od 6,1 poena i 1,6 asistencije u Evroligi.

- Koleno je sve bolje. Mislim da sam prvi put malo požurio sa povratkom na teren i ispostavilo se da to nije bila najbolja odluka za moje telo. Sada smo odlučili da se potpuno oporavim, koliko god mi to vremena oduzeloa. Nažalost, neću moći da igram u Areni, ali nadam da ću se do kraja ove ili tokom sledeće nedelje priključiti timu - zaključio je Vildoza.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija