• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj,V,

19.03.2024

17:59

Vildoza ne igra protiv Zvezde

profimedia

Košarka

Vildoza ne igra protiv Zvezde

Podeli vest

Luka Vildoza i Kostas Adetokumbo neće igrati za Panatinaikos u 30. kolu Evrolige protiv Crvene zvezde, preneli su mediji u Grčkoj.

Crveno-beli će u sredu veče dočekati Panatinaikos, od 20.00 časova, a Vildoza i Adetokumbo nisu uspeli da zaleče svoje povrede.

Obojica imaju problema sa kolenom i na parketu nisu bili od februara. Argentinac se povredio sredinom pomenutog meseca, reprezentativac Grčke 26. februara na kvalifikacija za Evropsko prvensrtvo protiv Holandije.

Vildoza je ovog leta došao kao veliko pojačanje u Panatinaikos, ali u najjačem evropskom takmičenju u proseku beleži 6,1 poena. Od iskusnog beka svakako se očekivalo više.

Adetokumbo beleži u proseku 3,1 poen, on je takođe došao u Atinu ove sezone, a prethodne je bio član Fenerbahčea.

Panatinaikos se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa 18 pobeda i 11 poraza, dok je Zvezda na 16. poziciji. Crveno-beli su trijumfovali deset puta, a 19 puta su poraženi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija