• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

11:06

Volite Kristijana Ronalda? Ovaj video morate da pogledate! (VIDEO)

Tanjug/AP

Showtime

Volite Kristijana Ronalda? Ovaj video morate da pogledate! (VIDEO)

Podeli vest

Neki ga vole, neki ne, ali Kristijano Ronaldo (39), jedan od najboljih fudbalera svih vremena nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ronaldo je juče napunio 39 godina, ali igra kao da ima barem deset godina manje i pomera granice. Prošlu godinu je završio kao najefikasniji fudbaler sveta, a nema nameru uskoro u penziju.

  

 

Navijači širom planete su ludi za Portugalcem, idol je i uzor klincima, a jedan od vernih fanova ga toliko voli da je napravio video u kojem  se nalaze svi golove koje je Kristijano ikada postigao! 

 

 

Započeo je  CR7 profesionalnu karijeru 2002. godine u dresu lisabonskog Sportinga. Više od 20 godina kasnije ta karijera i dalje traje, a portugalski napadač odavno je stekao status fudbalske ikone.

Igrao je ubojiti golgeter za velikane kao što su Mančester junajted, Real Madrid i Juventus, a ni danas kao član Al Nasra iz Saudijske Arabije, nije prestao da rešeta mreže.

 

 

 

 

Više od 100 pogodaka postigao je za Juventus, gotovo 150 u dresu Mančester junajteda, a kao igrač Reala je na 438 utakmica postigao 450 golova!

Rekorder je i portugalske reprezentacije sa 128 golova, a ukoliko je verovati autoru kompilacije svi su u videu iznad u koji je uloženo mnogo rada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija