• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.08.2015

16:17

SPONZORI VOLE FEDERERA Đoković na sedmom mestu

Tenis

SPONZORI VOLE FEDERERA Đoković na sedmom mestu

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer najprimamljviji je sportista sveta za sponzore, pa je računajući samo tako zarađeni novac, na prvom mestu na svetu u 2015. godini

 

 

Federer, koji reklamira brendove kakvi su Roleks, Najk, Mercedes, zaradio je 58 miliona dolara samo od sponzora u ovoj godini!

Na drugom mestu je legendarni golfer Tajger Vuds, čija zvezda, jednako kao Federerova, polako tamni. Ipak, još je mamac za sponzore, pa će u ovoj godini zgrnuti ukupno 50 miliona dolara.

Njegov kolega golfer Fil Mikelson je na trećem mestu sa 44 miliona, koliko ima i prva zvezda NBA lige Lebron Džejms.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zauzima sedmo mesto, a zaradiće ove godine 31 milion dolara od sponzora Unikloa, Pežoa...

Iza Novaka je odmah Rafael Nadal sa 28 miliona dolara, da bi prvi fudbaler koji je na listi zauzeo tek deveto mesto - Kristijano Ronaldo sa 27 miliona dolara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija