• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: http://bfmbusiness.bfmtv.com

04.06.2017

12:55

NOVAK JE ODRAO "KROKODILA"! Francuzi priznali: Mnogo je skup, ali vredi svaki evro!

Tenis

NOVAK JE ODRAO "KROKODILA"! Francuzi priznali: Mnogo je skup, ali vredi svaki evro!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković "odrao" je Lakost u sponzorskom ugovoru, priznali su iz te francuske kompanije, ali su dodali i da saradnja sa njim vredi svaki evro

Lakost je od početka Rolan Garosa novi sponzor Novaku Đokoviću, a direktor kompanije Tijeri Gober je u razgovoru za magazin "BFM Biznis" priznao da je taj ugovor poprilično koštao firmu.

Na pitanje koliko Lakost košta saradnja sa drugim teniserom sveta, Gober je rekao:

- To je neprocenjivo! Jeste prilično skupo, ali smo dobili mnogo više od tenisera! Dobili smo sjajnog čoveka, ambasadora brenda, osobu koja brine o ljudima van terena, ima i fondaciju koja vodi računa o deci. Đoković je uvek raspoložen, dobrog duha, spreman za šalu, nije arogantan. Dok je na terenu, Novak je kao lav u kavezu, ali to je isto dobro - istakao je Tijeri Gober.

Direktor Lakosta je otkrio da su pregovori sa Đokovićem oko sponzorstva radili godinu dana. 

- Novak je osoba koja će nositi naš brend i na terenu i van njega. Naša nova kolekcija, koju nosi Đoković, već je otišla, po narudžbinama, u više od 75 zemalja sveta - rekao je Tijeri Gober.

Iako nije bilo govora o sumi, svetski mediji su špekulisali da će Novak Đoković za trogodišnju saradnju sa Lakostom dobiti 45 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stilista

pre 6 godina

Oprema mu nije ružna ,već najružnija na RG i ne znam ko bi kupio i nosio ovu majicu u kojoj on igra .

MILE

pre 6 godina

Sad dokona zena i Pepe odlucuju o svemu ,mora njihov nerad neko da placa

VESNA

pre 6 godina

Nole se opario. Bar nešto dobro od ove saradnje, jer mu oprema (majice) uopšte ne stoji lepo. Rukavi mu landaraji i vidi se da je mršav. Deluje nekako bledo i sirotinjski. Milion puta su mu lepše bile majice od prethodnog sponzora. Bio je baš cakan, a sada je bled i nikakav. Daj Bože da mu oprema bar bude talična i da se u njoj vrati na stare pozicije.

Tika

pre 6 godina

Dobro da je Novak barem nekog odrao ,njega zena i Pepe deru svakodnevno

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17