• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.06.2017

18:51

(FOTO/VIDEO) PARIZ SE POKLONIO ANI! Ivanovićeva na RG govorila o suzama, Novaku, tenisu...

Tenis

(FOTO/VIDEO) PARIZ SE POKLONIO ANI! Ivanovićeva na RG govorila o suzama, Novaku, tenisu...

Podeli vest

Organizatori Rolan Garosa su bivšoj šampionski Ani Ivanović uručili specijalno priznanje povodom završetka karijere

Osvajačica Rolan Garosa iz 2008. godine Ana Ivanović izjavila je, posle manifestacije koju su čelni ljudi tog turnira organizovali povodom njenog povlačenja iz tenisa, da je tenis bio njen život, i da joj nedostaje takmičenje.

- Bilo mi je teško da zadržim suze (dok su na video bimu bili snimci iz 2008. godine). Bilo je slatko, ali i teško. Nedostaje mi takmičenje, ali sada mogu da putujem kako ja želim, ne moram da brinem o džet-legu, mečevima... Nisam mnogo igrala tenis, ali planiram to da promenim, biće i nekih egzibicija - rekla je Ivanovićeva i dodala:

 

 

- Tenis je bio moj život i dao mi je moj život. Uvek se trudim da ohrabrim ljude da se bave sportom. Ja sam počela jer sam gledala Moniku Seleš, trudim se da i ja nekoga tako inspirišem. Ne verujem da ću se vratiti kao trener u budućnosti, možda kao mentor, da tu i tamo pomognem nekim savetom, ali definitivno ne na turu - poručila je Srpkinja.

Neizbežno je bilo i pitanje o sunarodniku Novaku Đokoviću, koji posle osvajanja prošlogodišnjeg Rolan Garosa igra na neprepoznatvljivom nivou.

- Verujem da će se Novak vratiti, dugo je bio na vrhu i nekad je jednostavno potrebna pauza, a život na turu ne daje priliku da se odmoriš, malo i da uživaš u uspehu i razmišljaš o svemu... Sigurna sam da će se vratiti - zaključila je Ivanovićeva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 6 godina

Njanava je najvise jurila za muskarcima sportistima a manje za lopticom

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17