• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Radošević

10.04.2018

12:54

(FOTO) VAJDA ĆE SPASITI NOVAKA! Gebhard Fil Grič za Informer: Nole, zovi i tu sam!

Tenis

(FOTO) VAJDA ĆE SPASITI NOVAKA! Gebhard Fil Grič za Informer: Nole, zovi i tu sam!

Podeli vest

Marjan Vajda može da vrati Novaka Đokovića na pravi put, kaže Gebhard Fil Grič za Informer

Đokovićev bivši kondicioni trener oduševio se kada je čuo da je Vajda ponovo Novakov trener.

Slovak i Srbin potvrdili su pisanje Informera, koji je prvi objavio da je Đoković predložio Vajdi da ponovo sarađuju. Njih dvojica su u nedelju viđeni kako zajedno treniraju u Marbelji.

Saradnja još nije ozvaničena, međutim kao dugogodišnji prijatelj Vajda je odlučio da pritekne u pomoć Novaku, koji mu je kao sin, i pripremi ga za sezonu na šljaci.

Zna recept
Novak je disciplinovan i znaće šta mu je potrebno da se vrati u formuGebhard Grič, kondicioni trener

Česti razgovori

Grič ističe da je to odličan potez.

- Stvarno su opet zajedno? Nisam znao. Pa to je fantastično! Vajda je čovek sa neverovatnom energijom i može mnogo da pomogne Novaku - poručuje Grič za Informer.

Austrijski stručnjak bio je u Đokovićevom timu od maja 2009. do maja 2017, kada je osim sa njim, Novak završio saradnju sa Vajdom, koji ga je vodio od juna 2006, ali i fizioterapeutom i kumom Miljanom Amanovićem.

- Nismo se čuli ove godine, prošle smo često bili u kontaktu. Pričali smo o životnim stvarima. Pre svega smo prijatelji. Novak prvenstveno treba da odredi šta hoće i u kom pravcu će nastaviti karijeru. Mora da nađe svoj put. Pametan je i donosi dobre odluke. Da nije tako, ne bi postigao toliki uspeh - ističe Grič.

Twitter

Mnogi smatraju da je Grič potrebniji Đokoviću od Vajde. Prvi put za deset godina Đoković je pokazao umor u Indijan Velsu i Majamiju, što znači da mu fali kondicije.

Imaz mi se nije mešao u posao

Mnogi smatraju da je guru Pepe Imaz kriv za Novakov pad, ali Grič tvrdi da mu se Španac nikad nije mešao u posao.
- Videli smo se nekoliko puta i ne poznajem ga dobro. Mogu samo da kažem da mi se nikada nije mešao u posao i veoma je prijatan. Ne vidim ni koliko može da se meša u tenis - kaže Grič.

- Ne znam šta je bio razlog, nisam upućen u to koliko je trenirao. Možda je samo bio umoran. Svaka osoba ima dobar i loš dan. Novak je disciplinovan i znaće šta mu je potrebno da se vrati u formu - napominje Grič.

Grič i Đoković imali su neobične metode treninga. Austrijanac je osmišljavao različite vidove vežbi snage i kondicije, što je od Novaka napravilo "zver". Srpski as je veslao, vozio bicikl, preskakao stepenište sa Vajdom na krkačama...

Spreman da pomogne

Inače, Vajda je u Đokovićev tim stigao tri godine pre Griča, pa je verovatno i sam uticao na to da im se Austrijanac pridruži. Vrlo je moguće da će se slična stvar ponoviti i sada. Ukoliko stigne poziv od Đokovića, Grič bi bio spreman da se vrati.

- O tome bismo morali da sednemo i porazgovaramo, kao i njegov i moj tim ljudi. Kao što sam rekao, Novak mi je prijatelj, na moju pomoć može da računa, tako da bih razmislio o povratku u tim ukoliko bi me zvao - jasan je Grič. 


(VIDEO) VAJDA UZ NOVAKA NA TRENINGU! Slovački trener sa Đokovićem u Marbelji! 

(VIDEO) ĐOKOVIĆ ĆE OPET BITI MAŠINA! Vajda krenuo punom parom, hoće da vrati Novaka na tron!  

PILIĆ PREZADOVOLJAN: Vajda nije trebalo ni da ide od Đokovića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 6 godina

Ako se vrati normalnoj ishrani, ako se vrati ocu jer veceg i iskrenijeg prijatelja nema. Kada neko nije u dobrim odnosima sa roditeljima, zna se ko je krivac, prvo licno a posle druga. Zenu treba slusati a raditi po svom. Verujem da sa 66 god. malo sam shvatio kako i sta.

ivana

pre 6 godina

Je li ti imas neke pouzdane izvore pa znas da covek nije u dobrim odnosima sa svojim ocem? Cini mi se da vise znas i od njih samih...

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija