• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2018

08:19

(VIDEO) A JOJ, PROMAŠAJ VEKA! Pogledajte kako je Nišikori častio Đokovića!

Tenis

(VIDEO) A JOJ, PROMAŠAJ VEKA! Pogledajte kako je Nišikori častio Đokovića!

Podeli vest

Novak Đoković pobedio je Keija Nišikorija u četvrtfinalu mastersa u Rimu 2:6, 6:1, 6:3, a meč će se pamtiti po neviđenom promašaju Japanca

Kod rezultata 1:1 i 30:0 za Novaka na servis Keija, odigrao je dva smeča koja je Đoković uspeo da vrati u teren. Međutim, drugi je savršeno servirao Japancu. Loptica je pala pola metra ispred mreže, Nišikori je mirno čekao da padne, svi su već videli kako će zakucati tu loptu, ali ne i Nišikori. 

Đoković je otišao u potpuno drugu stranu, već je bio na kolenima, ali Nišikori je lopticu zakucao ravno u mrežu.

To je Novaku omogućilo tri vezane brejk-lopte, realizirao je drugu, a iako je već u narednom gemu izgubio servis, bolje je odigrao finiš meča koji je rešio u svoju korist. 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 5 godina

Mislim da je Nole namestio mec, zasto je Nisikori promasio citi poen i verovatnu pobedu, treba sudiju Obradovica privesti osuditi za sve zlocine (Obradovic je kriv i za NATO bombardovanje) Hitna istraga i protiv Spartaka koji ima teniske terene u Subotici sto dovodi do direktne veze sa turnirom u Rimu. Inace baka dadilje Novakove dece je lubavnica Nisikorijevog masera i radi kod Simovicevog kuma (kuva losu kafu ).Pod hitno istraga protiv Spartaka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija