• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.R.

14.06.2018

08:31

(FOTO) NOVAK I JELENA SPAVALI U ŠATORU! Srpski teniser uživa sa suprugom u prirodi

Tenis

(FOTO) NOVAK I JELENA SPAVALI U ŠATORU! Srpski teniser uživa sa suprugom u prirodi

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena spavali su ove nedelje u prirodi pod šatorom! Bračni par je iskoristio priliku da se osami na obroncima Francuskih Alpa u okrugu Le Mes

Đoković je prošle nedelje izgubio u četvrtfinalu Rolan Garosa u Parizu, pa je sa suprugom odlučio da ode u avanturu po Francuskoj, bez dece Stefana i Tare. 

Mesto gde su planinarili udaljeno je oko tri sata vožnje od Monte Karla, gde inače žive, tako da nisu bili daleko od kuće.

Fantastična pica

Đokovići su svoj izlet podelili na Instagramu, a Novak nije krio koliko voli suprugu, jer je na slikama sa njom pisao: "supermama", "porodični trenuci sa mojim srcem"...

Instagram

Oni su tokom ovog proputovanja svratili i u jedan restoran, gde su bili oduševljeni što ih je posetio teniser svetske klase. Vlasnici su rekli da je Novak veoma skroman, a on im se zahvalio u knjizi utisaka.

- Hvala mnogo na ljubaznosti i gostoprimstvu. Pica je ovde fantastična. Vidimo se opet - napisao je Đoković.

Srpski as se uskoro vraća tenisu, jer ga od ponedeljka očekuje učešće na turniru u Kvinsu. On je dobio vajld-kartu za ovaj turnir, koji će iskoristiti kao pripremu za Vimbldon, koji startuje 2. jula.

Instagram

Đoković je poslednji put u Kvinsu bio 2010, kada je osvojio titulu u dublu u tandemu sa Izraelcem Džonatanom Erlihom.

- Srećan sam što ću ponovo igrati u Londonu. Imam veoma lepa sećanja na ovaj turnir. Trava je tamo uvek idealno pripremljena, atmosfera je prelepa. S nestrpljenjem čekam novu priliku da zaigram pred navijačima iz Britanije - poručio je Đoković, kog će i tokom sezone na travi pratiti trener Marjan Vajda i kondicioni Gebhard Fil Grič.

Biće nosilac

Novak na najbržoj podlozi brani 610 bodova. On je prošle godine osvojio titulu u Istbornu i zaradio 250 poena, a potom stigao do četvrtfinala na Vimbldonu, što vredi 360 bodova. 

Turnir u Kvinsu je iz serije 500, pa bi plasmanom u finale ili osvajanjem titule Đoković mogao da napreduje na ATP listi, gde je trenutno 21. Međutim, ako stane pre polufinala, ostaće bez bodova. To bi dovelo do pada na listi, ali ne bi uticalo na mesto nosioca tokom Otvorenog prvenstva Engleske, jer se to određuje ranije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija