• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

10:17

NOVAK KIVAN NA SEBE: Nisam igrao dobro, nije bio moj dan, ali bolje sada, nego na Ju Es openu!

Tenis

NOVAK KIVAN NA SEBE: Nisam igrao dobro, nije bio moj dan, ali bolje sada, nego na Ju Es openu!

Podeli vest

Novak Đoković je u osmini finala Rodžers kupa izgubio od mladog grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa (6:3, 6:7, 6:3)

Žali zbog poraza Đoković, ali kaže bolje sad nego na Ju Es openu. 

- Zaista sam želeo da dođem do dobrog rezultata. Porazi u ovim delovima turnira me sigurno ne raduju. Zaista me to frustrira. Ali moram da ih prihvatim i nastavim dalje. Naredni turnir na kojem ću igrati je Sinsinati, jedini masters koji nikada nisam osvojio u karijeri i nadam se da ću imati dobar turnir - kazao je Đoković. 

Srpski as je objasnio razloge poraza od grčkog tinejdžera.

- Jednostavno nisam igrao dobro, pogotovo sa osnovne linije. Nisam ni dobro riternirao. Tako da sveukupno nije bio ovo sjajan meč za mene. Dešavaju se ovakvi dani i bolje da se dese sada, nego kasnije na američkoj turneji. 

Malo je i sreće nedostajalo srpskom teniseru

Malo sreće, a više umeće. Nije bio moj dan nisam uspevao da čitam njegov seris. Dva seta nisam imao brejk loptu što je neuobičajeno za mene, jer samo uvek dobro reternirao, stavljam pritisak na protivnike. Nisam bio aktivan, on je to iskoristio, igrao je hrabro i agresivno do kraja. Zaslužio je pobedu - poručio je za Sport klub Đoković.

ŠOK U TORONTU! Đokovića sa Rodžers kupa eliminisao 19-godišnji Cicipas!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
grckizet

pre 5 godina

sramota onaj cicipas je veliki amerikanac .

Sale

pre 5 godina

Ceo prvi set on nije mogao da nađe ni sebe ni igru jer je prethodni dan igrao u dublu, što je toliko različito od igre u singlu, jer u dublu pretežno igra na mreži, skraćeni udarci koji nemaju veze sa dugim udarcima sa osnovne linije i jednostvno gubi osećaj za dimenzije terena i nije više precizan kao što je bio precizan kao snajper na Wimbldonu gde nije igrao u dublu niti na Roland Garosu, gde je takođe bio prijavljen ali je zbog povrede Krajinovića sve otkazano.

bubasvaba

pre 5 godina

Realno svaka cas ovom momku da ovako igra sa samo 19g sto kaze NOLE bio je bolji posteno.

Ljube

pre 5 godina

Gledajući meč imao sam utisak da Novak ni ne želi da pobedi ovaj meč - igrao je bez energije, mlako, bez trunke agresivnosti i vidljivo bez motiva. Od prilike, odavao je utisak da ga je neko naterao da izađe na teren i da je samo otaljavao to što mora ... Sa takvim odnosom ovakav rezultat je čak i suviše dobar. Da li je u pitanju sračunato čuvanje snage za Cincinaty videćemo vrlo brzo ...

Aleksandar

pre 5 godina

Čika Nole je davno završio karijeru, smešno da sada opet pokušava da nešto napravi od tenisa! Zar nije u staračkom domu gde igra tablić i domine?? Zar nije počeo da jede meso, slaninu, pasulj, kobasice, zar nije našao novu ženu sa veselim karakterom??? Čika Nole, ne brukaj sebe i tenis, bež što pre za Bermuda i Kubu! Postao si zbog histerisanja i žene kao neka strina Ikonija iz Futoga!!!

Bolje sada

pre 5 godina

Sada za sada, a posle ćeš za posle. Kako se ovakvi dani nisu dešavali velikim šampionima? Sve me podseća na onu reklamu, "... kada imate "one" dane...".

u magnovenju

pre 5 godina

Ко хоће да побеђује мора да тренира. Врло једноставно.

Neso

pre 5 godina

Koga foliras, kome pricas gluposti pa iz aviona se vidi da si mu namjerno dao da pobjedi. To je naredjene teniske organizacije da se mladi igraci pustaju da pobjede na lijevim turnirima. Normalno je da ce dobiti extra cek a mali je Grk pa hajde poguraj brata. Zato Djole ne seri to si isto uradio Marey na Wimbldonu. Svejedno sto si mu poklonio mec Englezi te jos uvijek nevole.

Doktor

pre 5 godina

Kivan si ne samo na sebe nego na ženu, familiju, neke jadne gurue, crkvu, politiku, detinjstvo, hranu, slaninu, pršutu, pasulj, razne trave, zato je najbolje da prestaneš sa histerisanjem, pokupiš onih par stotina miliona dolara, diskretno nestaneš bez žene, familije, psihologa, odeš na neko ostrvo u Karibik, i tamo živiš srećan sledećih 70 godina!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17