• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2018

16:49

MORAO JE I NOVAK DA DOBIJE PO DUPETU! Tipsarević otkrio kako je hrabrio Đokovića posle poraza!

Tenis

MORAO JE I NOVAK DA DOBIJE PO DUPETU! Tipsarević otkrio kako je hrabrio Đokovića posle poraza!

Podeli vest

Janko Tipsarević veliki je prijatelj Novaka Đokovića, pa je posle final Ju Es opena i nakon što je Nole osvojio 14. grend slem u karijeri, otkrio kako ga je savetovao tokom oporavka od povrede i teških poraza

- Često sam u kontaktu sa Novakom, porodični smo prijatelji i od početka njegove patnje sa povredom i operacijom, razgovarali smo jer znam kroz šta prolazi. Još negde u martu ili aprilu je rekao, kada je on bio 17. na svetu, da će sledeće godine u to vrijeme biti "broj 1" - kazao je Tisparević.

Nekadašnji top deset igrača sveta kaže da je u kontaktu sa Noletom.

Posle svakog njegovog poraza smo se čuli. Shvatio je da tako mora, dan pauze, sutra opet na trening. Sada je najvažnije da je zdrav, da ga ne boli lakat. Onda nije pitanje da li će se on vratiti, nego kadaJanko Tipsarević, srpski teniser

- Savetovao sam ga i govorio mu da ništa ne može preko noći. Normalno je, da na početku puta ka svom povratku, ponekad dobije "po dupetu". Moralo je tako da bi došao tu gde je sada. Prihvatio je savet i posle svakog njegovog poraza smo se čuli. Shvatio je da tako mora, dan pauze, sutra opet na trening. Sada je najvažnije da je zdrav, da ga ne boli lakat. Onda nije pitanje da li će se on vratiti, nego kada - rekao je za Mondo, ba Tipsarević, koji je trebalo da nastupi prvi put ove sezone na čelendžeru u Banja Luci, ali nije još potpuno spreman i morao je da otkaže učešće.

Janko nažalost ove sezone nije igrao zbog problema sa ahilovom tetivom, povredom koju vuče dugi niz godina.

Poslednji meč odigrao je na Ju Es openu prošle godine kada je morao da preda meč Dijegu Švarcmanu. Posle toga je morao "pod nož" u decembru, ali potom i u martu ove godine. 

- Želeo sam da ovo bude prvi turnir na kojem ću se takmičiti posle više od godinu dana neigranja. U pretekle dve nedelje, da bih pokušao da igram, primio sam čak osam injekcija kortikosteroida u nogu, da bih mogao da igram na turniru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija