• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

19:57

NISAM OBRAĆAO PAŽNJU NA TIJAFOA! Krajinović otkrio ključ uspeha na startu Rolan Garosa pa poslao jaku poruku

Tenis

NISAM OBRAĆAO PAŽNJU NA TIJAFOA! Krajinović otkrio ključ uspeha na startu Rolan Garosa pa poslao jaku poruku

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović uspešno je startovao na Rolan Garosu savladavši Amerikanca Frensisa Tijafoa posle pet seta, a kao ključ pobede vidi okolnost da se uopšte nije osvrtao ko je sa druge strane mreže

Kako je naveo, glavno mu je bilo da bude fokusiran na svoju igru, što mu je omogućilo da slavi protiv 32. nosioca na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Znam da je on takmičarski nastrojen igrač koji se dosta bori. Bio sam spreman da budem fokusiran samo na sebe, svoju igru i tim. Da budem iskren, nisam naročito ni obraćao pažnju na njega. To je bio ključ, iskoristio sam šanse koje sam imao u petom setu. Bio je težak meč, pun uspona i padova, ali on je odličan igrač. Srećan sam što sam u drugoj rundi - rekao je Krajinović.

KRAJINOVIĆ SRUŠIO AMERIKANCA! Filip posle pet setova i tri sata igre poslao Tijafoa kući!

Filip je istakao da je veoma motivisan, a pohvalio je i Tijafoa rekavši da je reč o izuzetno kvalitetnom rivalu.

Verovao sam da imam šansu, on je izvanredan talenat, dobar igrač i to pokazuje svojim rezultatima. Imao sam dobru taktiku protiv njega, držao sam se toga, znao sam da će biti jako teško da ga dobijem u tri seta. Imao sam nekih malih grešaka koje nisam smeo sebi da dozvolim i on je to iskoristio, ali eto, na kraju sam stvarno fizički dobro izdržao. Drago mi je što sam dobio meč u pet setova, značiće mi za samopouzdanje i za ceo moj tim. Tu sam da pobeđujem i veoma sam motivisan - naveo je Krajinović dodajući da mu je ovo najbolja takmičarska godina do sada.

NOVAK EKSPRESNO DO DRUGOG KOLA! Đoković pregazio Hurkača, nek se spremi Laksonen!

Narednog rivala, Roberta Karbaljesa Baena iz Španije, poznaje veoma dobro.

Šljakaš, znam ga jako dobro. Biće fizički naporan meč zato što je zahtevan igrač, nijednu loptu ti neće dati već sve moraš da zaradiš, ali srećan sam što igram sa njim, mislim da će biti dobar meč - rekao je Krajinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija