• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2019

15:40

(VIDEO/FOTO) NEVEROVATNA PRIČA! Novak počastvovan - zbog njega se ovaj Japanac preselio u Pančevo, učio srpski, igrao tenis...

Tenis

(VIDEO/FOTO) NEVEROVATNA PRIČA! Novak počastvovan - zbog njega se ovaj Japanac preselio u Pančevo, učio srpski, igrao tenis...

Podeli vest

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića oduševio je Japanac Jori Jošida - koji je četiri godine živeo u Srbiji baš zbog njega

Jošida je inspirisan Novakovom 2011. godinom pitao oca da li može da ide da živi u Srbiji i nakon što je dobio blagoslav uputio se u Pančevo. Japanac je želeo je da bude neki novi Novak Đoković i zbog toga je došao u Srbiju kako bi upoznao najboljeg igrača sveta.

(VIDEO) LAKŠI TRENING ZA NOVAKA! Srbin zgromio Puja, prošetao se do polufinala!

 

To nije uspeo u našoj zemlji, ali zato jeste u Japanu. Družio se sa Novakom, igrao tenis, nasmejao do suza našeg asa kada mu je rekao da zbog njega jede ćevape.

- Ovaj momak me je totalno oduševio. Inspirisan mojom sezonom 2011 godine, pitao je oca da li može da ide da živi u Srbiju. Otac ga je pitao da mu pokaže strast. Ovaj mu je to pokazao i dobio dozvolu. 4 godine je živeo u Pančevu, igrao tenis, učio srpski i nadao se da može da me upozna i odigra jedanput tenis sa mnom. To se nije dogodilo za vreme njegovog boravka u Srbiji ali jeste ovde u Japanu. Privukao mi je pažnju njegov snimak koji mi je pokazao njego prijatelj pre nekoliko dana ovde u Tokiju. Na snimku je pričao srpski i molio me da odigramo tenis jednom jer ima veliku želju da igra na Grend Slemu - napisao je Novak.

(HIT VIDEO) JEDEM ĆEVAPI, 100 KOMADA, JA SAM ŽIVOTINJA ZBOG ĐOKOVIĆA! Japanac u transu zbog Novaka, a onda mu je Srbin rekao da ne jede ćevape!

OVO OD ĐOKOVIĆA NEĆETE ČESTO ČUTI! Evo šta je rekao nakon što je ZGAZIO Puja!

 

 

Prvi teniser sveta pozvao je Japanca da pogleda moj meč, a posle toga su zahendo igrali tenis. 

- Upoznao sam mnogo ljudi putujući po svetu ali ne znam da li sam ikada upoznao nekog ovako strastvenog tenisera sa toliko entuzijazma. Ulepšao mi je dan i učinio da doživim jedinstveno iskustvo koje mi je ispunilo srce radošću i srećom. Jako sam se zabavio i uživao. On priča srpski odlično i vrlo je duhovit. Ovo iskustvo me ne podsetilo koliko treba da budem svakodnevno zahvalan na mogućnosti da tako pozitivno utičem na živote mnogih ljudi. Blagosloven sam i počastvovan.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija