• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

08:22

TO ŠTO RADE JE SULUDO! Federer se poklonio Novaku i Rafi!

Tenis

TO ŠTO RADE JE SULUDO! Federer se poklonio Novaku i Rafi!

Podeli vest

Rodžer Federer je još uvek na velikoj sceni... Švajcarac je otkrio da ne razmišlja o povlačenju, kao i šta misli o Novaku Đokoviću i Rafi Nadalu

- Ono što su Rafa i Novak uradili je neverovatno i suludo i oni će napraviti još uspeha, u to sam uveren. Ali, ja sam na Turu i pokušavam da povećam prednost, ali sam tu i da bih osvajao još više slemova i drugih titula i dobro se zabavljao - rekao je Federer.

Pohvalio je i novi talas igrača koji dolazi.

- Ta "naredna generacija" kuca na vrata. Dosta toga se dešava, ali ja uživam u rivalstvu sa Novakom, Rafom i ostalima. Uživam u igri sa rivalima, imamo toliko napisanih priča i odličnih duela.

Još uvek nema odgovor koliko će igrati tenis.

Moj fitnes trener mi uvek govori da kada budem mislio da mi je ostalo samo godinu dana do kraja karijere neću više morati da se bavim fitnesom, već da ću samo igrati turnire i uživati. To ću i uraditi, ali sada, u decembru, planiram dosta naporne treninge, kao i u proleće - zaključio je Rodžer.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija