• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2020

14:16

PODBADA NOVAKA! Voleo bih Srbiju, onaj koji izgubi moraće da TRPI MALTRETIRANJE na Vimbldonu!

Tenis

PODBADA NOVAKA! Voleo bih Srbiju, onaj koji izgubi moraće da TRPI MALTRETIRANJE na Vimbldonu!

Podeli vest

Trener Novaka Đoković Goran Ivanišević kaže da bi voleo da Srbija prođe baraž za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Naša reprezentacija nije uspela da se plasira na EURO putem kvalifikacija i poslednju šansu će imati u baražu. Srbija će u polufinalu igrati u Oslu protiv Norveške (26. mart), dok bi u potencijalnom finalu igrala u Beogradu protiv boljeg iz susreta Škotska - Izrael (31. mart).

Ivanišević je u intervjuu za "Jutarnj.hr" pričao je o mnogim stvarima, a između ostalog bio je pitan i za EURO.

KATASTROFA, BLIŽI LI SE KRAJ? Ivanišević OVOM IZJAVOM zaprepastio Đokovićeve navijače!

ĐOKOVIĆ JE KRIV ZA SVE! Naš fudbaler je pričao sa Novakom, a ONDA SE SVE PROMENILO!

 

- Voleo bih da se Srbija kvalifikuje i da nam dođu u grupu. Gde ćeš bolje da svi zajedno odemo na utakmicu. Naravno da će onaj koji izgubi morati da trpi 'maltretiranje' ceo Vimbldon. Ali to tako ide. A više od svega bih volio da zajedno izbacimo Englesku. Kad se napali taj balkanski mentalitet, pa Hrvatska i Srbija prođu dalje, a Englezi izvise... - rekao je Ivanišević.

Ukoliko Srbije prođe sve prepreke u grupi će igrati sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom. Ivanišević je prokomentarisao i meč sa Engleskom u prepoznatljivom tonu.

- Joj kako bih se Englezima napio krvi. Bilo bi spektakularno. Ulepšalo bi mi boravak u Engleskoj. Videćemo kakav će biti raspored, ali da ću gledati svaku utakmicu, to sigurno - dodao je on.

 

 

 

Nekadašnji hrvatski teniser u istom periodu, kada se bude igralo Evropsko prvenstvo, biće zajedno sa Novakom Đokovićem zbog Otvorenog prvenstva Velike Britanije.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17