• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2020

18:59

STAN SE RASPAO PA NOKAUTIRAO NOVAKA! Neviđena scena pre finala u Njujorku, PLAKAO PA RASPLAKAO SRBINA!

Tenis

STAN SE RASPAO PA NOKAUTIRAO NOVAKA! Neviđena scena pre finala u Njujorku, PLAKAO PA RASPLAKAO SRBINA!

Podeli vest

Magnus Norman, trener Stana Vavrinke, prisetio se finala Ju es opena 2016. godine u kojem je Švajcarac pobedio Novaka Đokovića

Norman je bio gost u podkastu "Tennis with an Accent" Norman je pričao o mnogim stvarima, a između ostalog i o tome kako se Vavrinka priprema pred meč.

- Stan ne voli mnogo da priča o taktici pre meča, najvažnije je da se razumemo kod određenih aspekata igre. Pričali smo u svlačionici pre finala protiv Novaka Đokovića i tada sam mu rekao da sam ponosan na sve ono što je učinio, ne samo na US openu nego i tokom letnje turnje - rekao je Norman i dodao da se Stan rasplakao pre početka meča:

NOVAK JE MORAO DA PITA ŽENU... Jelena, do kada ću SMETI DA IGRAM TENIS?

NOVAK SE RAZVODI OD MENE ŠEST PUTA DNEVNO! Jelena otkrila detalje iz braka, pa sve zaprepastila!

 

 



- Verovatno je bio nervozan pre početka našeg sastanka i počeo je da plače dok sam ja pričao. Onda sam i ja krenuo da plačem. Meč samo što nije počeo, a nas dvojica smo plakali u svlačionici. Ispalo je sve dobro, to nam je pomoglo da se ispraznimo. Te minute pre početka duela nikada neću zaboraviti.

U velikom finalu US opena Vavrinka je, posle izgubljenog prvog seta, uspeo da napravi preokret i savlada srpskog tenisera – 6:7 (1), 6:4, 7:5, 6:3.

 

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer sport.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija